Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Monstrul ”Vinetu” din Satu Mare. A ademenit o tânără cu autism, a violat-o și a abandonat-o

Monstrul ”Vinetu” din județul Satu Mare. Un minor în vârstă de 16 ani a ademenit o tânără cu autism, a violat-o și a abandonat-o în spatele casei. Fata a fost găsită la scurt timp de mama sa.

Totul s-a petrecut în data de 21 august 2022, în satul Becheni din județul Satu Mare. Potrivit informațiilor PortalSM, organele de cercetare penală au fost sesizate prin 112 de către mama victimei (34 ani), cu privire la faptul că, la aceeași dată, individul a încercat să întrețină raporturi sexuale, prin constrângere și profitând de afecțiunile psihice ale fiicei sale de 16 ani.

Fiind audiată, mama victimei a relatat că seara zilei de 21.08.2022 a găsit-o pe fiica ei în curtea din spatele casei, stând ghemuită și țipând de spaimă. A precizat faptul că fiica ei este o persoană care suferă de autism, ea fiind singura persoană care poate să comunice cu ea. Întrebând-o pe fiica ei de ce este speriată, aceasta i-a relatat prin semne că ”Vinetu” a prins-o de păr și de gură, a dezbrăcat-o, i-a rupt lenjeria intimă, și a întreținut raporturi sexuale cu ea.

Victima a relatat că se afla în curtea bunicii sale unde se juca cu păpușile. La un moment dat, din locuința unchiului ei a ieșit ”Vinetu”, care a prins-o de păr și de mâini iar apoi a dus-o cu forța spatele curții. Întrucât a încercat să strige după ajutor, agresorul i-a acoperit gura cu mâna. După ce i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul spatelui și a ținut-o de gât, și-a dat jos pantalonii, i-a i-a rupt pantalonii fetei, chiloții și bluza de pe ea, a trântit-o la pământ după care a violat-o.

12 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Castrat. Problema rezolvata!

  2. Gheorghe Răspunde

    Nu e rezolvata atât cât timp se poate deplasa viu.Degeaba îl castrezi ca el tot ilegalități și nebunii va face.

  3. Tercica Răspunde

    Sa fie castrat cu suspendare! Asta ar fi verdictul magistraților. Sau ar mai fi castrare cu prescripție, pe aceiași melodie judecătorească. Va place?

  4. H&R Răspunde

    @bigbrother
    Da-da vrem în “scheggem”. Dar aici e o mare problemă. De care românilor nu a fost spus nimic.
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Karl_Nehammer

    • H&R Răspunde

      Despre asta am auzit multe. Românii nu. Acest Nehammer stie mai mult despre Romania si despre imigranti decat stie SRI si toate astea la un loc. Pentru ca scrie acolo frumos ce a studiat si ce functii a avut. 😳😉🥂
      La multi ani!
      Dar anul asta nu intram in “scheggem” si nici anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.