Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Incendiu pe Ostrovului. Barăci cuprinse de flăcări

Astăzi, în jurul orei 14:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o amenajare improvizată, în zona străzii Ostrovului.

S-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor, încadrate de 12 cadre militare. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la întreaga anexă, cu posibilitatea de propagare la amenajările din vecinătate.

Pompierii au lichidat incendiul limitând extinderea acestuia. Nu au fost înregistrate victime.

Sursa: ISU Satu Mare

8 comentarii

  1. Sandokan-Vinetu-Semafor-Președinte Răspunde

    În imagini se poate vedea ce a mai rămas din “vila” lui Sandokan-Vinetu-Semafor-Președinte???

  2. H&R Răspunde

    Ceva apel umanitar, sa reconstruim casa… Nimic?

    • c-block Răspunde

      Stai la rând că pentru asta trebuie să vină persoana cea mai specialistă în de astea, mrs.P. exviceprimărița! Bineînțeles așa la modul cel mai altruist posibil și însoțit obligatoriu de niște lacrimi de crocodil! Altfel nu se poate!

  3. Unul/altul Răspunde

    A fost un Cartier minunat…faza cea mai tare …pompierii au rămas împotmoliți in noroi iar după ce au reusit sa iasă au lăsat și mai mare dezastru pe Ostrovului ….mormane și mizerie de …noroi😤😤😤
    Altii încearcă sa mențină cât de cât curat ….trăim in ROMÂNIA iar acum pe final de AN va doresc Multă minte și dreptate DULCE ROMÂNIE ȘI ROMANI

  4. bigbrother Răspunde

    Cândva, poate acum vreo 25 de ani cineva a fost zgâriat la ochi când a văzut pe țiganii cum își duceau veacul pe la ceva fostă IAS de lângă șosea cum te duci spre graniță. Careva dăștept rău de tot s-a gândit că țiganii ăia să fie relocați “temporar” în anumite imobile din oraș. Așa a apărut și vestitul bloc Dallas sau așa s-a distrus zona Ostrovului. Din păcate multe, prea multe astfel de tâmpenii ca asta trebuie să rezolvăm cumva pentru că nu se mai poate. Că cine nu încape aici s-a dus spre fostul stadion Unio. Nu știu de ce nu are poliția (așa cum avea cândva) un post temporar acolo ca să se intervină prompt. Pentru că vezi tu până se sună la 112, se dă alarma și vin polițaii trec 5-10 minute. Pentru brazilienii noștri naturalizați și certați cu legea este arhisuficient să dispară.

  5. Sătmărean Răspunde

    Ar trebui mutați de acolo în afara orașului !!!

    • Nfs Răspunde

      Da’ un lagăr din ăla, ca pe vremuri, de fabricat produse de igienă personală, n-ar fi oare mai eficient?! Zic!

  6. Unu Răspunde

    Domnule primar ce ziceți ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.