Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

OFICIAL. Trofeul Chefi la Cuţite vine la Satu Mare. Flori a câştigat cei 30.000 de euro!

Florica Boboi, Flori, după cum este cunoscută în Ţara Oaşului, concurenta din echipa aurului alb, a fost desemnată câștigătoare în Finala Chefi la cuțite 2022. Acesteia nu i-a venit să creadă atunci când Gina Pistol i-a rostit numele de pe marele trofeu, anunţă Antena 1.

Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi s-au „luptat” pentru marele trofeu și premiul în valoare de 30.000 de euro. Competiția a fost aprigă, iar finaliștii au făcut tot ce au putut pentru a ajunge cât mai aproape de titlul de câștigător.

„Doamne, nu mai pot. E visul meu. Îmi bate inima de mor! Doamne, am câștigat. Doamne, fac infarct! Vai de capul meu, parcă trăiesc un vis (…) Deci nu pot să cred, nu am câștigat în viața mea nimic. Premiul nu e doar al meu, am câștigat toți. Datorită lor sunt câștigătoare!”, a spus Florica Boboi.

Chef Sorin Bontea nu și-a mai putut stăpâni bucuria la aflarea veștii că Florica Boboi este câștigătoarea Chefi la cuțite 2022. Juratul a strigat de fericire în tot platoul și a sărit peste bandă pentru a o îmbrățișa pe concurentă.

Mai mult decât atât, Gina Pistol i-a oferit chef-ului și diploma în ramă: „Eu le-am spus de la început! Ce echipă am avut! A făcut echipa perfectă, bravo Flori!”.

Un comentariu

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Zici că regia este semnată de Sergiu Nicolaescu. Acum niște ani a fost pe ceva similar Costel Busuioc. Mai țineți minte cu ce ne-am ales după fanfaronada lui? Că nici atâta minte nu a avut și și-a distrus și propria căsnicie? Acum tanti urmărește să facă concurență la Capricii???? Flowerpower. Eu nu urmăresc demult astfel de emisiuni cu talente native că tot timpul rămâneam cu un gust amar. Parcă era cunoscut cine câștigă și asta cam de fiecare dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.