Ultima actualizare: azi, 20:09
Locale

Patru bengalezi prinşi în Satu Mare. Obligaţi să părăsească România în 15 zile

Patru bengalezi prinşi în Satu Mare. Polițiștii de imigrări din Satu Mare, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat trei cetățeni bengalezi care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Aceștia au fost sancționați contravențional, fiind emise decizii de returnare și instituită măsura interzicerii intrării în România țară.

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii de imigrări din Satu Mare, au efectuat în cooperare cu polițiști din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, activități specifice de control, pe raza de competență, pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor în țara noastră.

Astfel, poliţiştii au depistat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 37 de ani, din Bengal, care nu mai îndeplineau condiţiile şederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceștia au intrat legal în România, în baza unei vize de lungă ședere, în scop de angajare, însă nu au întreprins demersurile necesare pentru prelungirea dreptului de ședere.

Ca urmare a celor constatate polițiștii de imigrări au emis pe numele acestora decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile, fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 3000 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 6 luni.

 

2 comentarii

  1. Herbert Răspunde

    Mai vreți Schengen????????
    Ia ciuciu……👎👎👎👎👎👎👎

  2. Pistalău Răspunde

    Trebuiau trimisi in austria via ungaria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.