Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Instalații cu etichete de bere, la un magazin din Satu Mare. „Bon de 300 lei în loc de 220, la casă”

Instalații cu etichete mai ieftine ce aparțin altor produse, precum bere sau ciolan afumat, sunt expuse la un hypermarket din municipiul Satu Mare. Observația a fost făcută de o sătmăreancă ce a postat pe un grup de pe o pagină de socializare, atrăgând, astfel atenția, clienților să fie atenți la eticheta fiecărui produs.

Femeia le transmite sătmărenilor să aibă mare atenție la prețurile afișate pe raft în zona instalațiilor de brad deoarece nu toate aparțin produselor expuse. Unele instalații au etichete de la bere sau ciolan afumat, și astfel clienții „se trezesc” la casă cu un bon mult mai mare decât cel așteptat.

Redăm integral mesajul femeii:

„Foarte mare atenție la prețurile afișate la raft! Merg aseară prin magazine sa-mi caut instalație pentru brad și intru și la Auchan. Văd prețuri de 70,80.. 100 lei și câteva instalații mai ieftine. APARENT doar mai ieftine! Nu întâmplător au fost așezate alte prețuri aparținând total altor produse, au fost chiar atenți in aceasta privință angajații întrucât la instalații cu 80 leduri au ales prețul unui pet de bere sau la 150 leduri prețul unui ciolan afumat. Prețul real nici măcar nu se apropie de cel afișat care oricum aparține altui produs.. Și normal că îți vine sa le alegi pe cele mai merituoase la preț. CINE STĂ SĂ CITEASCĂ ETICHETA CÂND SCRIE ORICUM PE CUTIE CÂTE LEDURI CONȚINE INSTALAȚIA? Spre norocul meu, zic hai totuși sa văd de ce acestea sunt mai ieftine și când mă aplec sa citesc eticheta văd ca au fost puse prețuri de la alte produse.. Omul le pune in coș și când ajunge la casa vede ca are un bon de 300 de lei.. în loc de 220 de exemplu pentru ca abia acolo se scanează adevăratul preț.. Și nu, nu vreau să cred că este o eroare pentru ca pe ditamai raftul sunt doar articole pentru Crăciun și alte decorațiuni, nu e ca și cum lângă s-ar afla berea, ciolanul sau ce mai scrie pe etichete. E un raft întreg dedicat instalațiilor. Urât!”

Un comentariu

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Mai știi? Cine mai știe ce ascunde ambalajul?😲😱🤔🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.