Ultima actualizare: azi, 16:24

Locale

Poliția: Sătmăreanca dată dispărută a fost găsită

Femeia dată dispărută în urmă cu patru zile a fost găsită pe raza județului Satu Mare, ea nefiind victima vreunei infracțiuni. Egreși Anetta, în vârstă de 35 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit la locuință.

Femeia este mamă și este cunoscută ca fiind consumatoare de substanțe interzise.

Un comentariu

  1. România reală Răspunde

    Citez de la concurența voastră:
    “Egreși Anetta este o sătmăreancă, în vârstă de 35 de ani, care obișnuia să consume băuturi alcoolice și, aparent, substanțe interzise, ducându-și veacul în zona centrală a municipiului Satu Mare.
    Din data de 10 noiembrie, aceasta a fost dată dispărută, fiind căutată în tot județul de către Poliție. Semnalul de alarmă a fost cu atât mai mare cu cât în acest an a mai dispărut o tânără, care era cunoscută că ar practica prostituția.
    Polițiștii s-au mobilizat și, cu ajutorul, mass media au lansat un apel către populație. Un sătmărean a văzut mesajul transmis de către Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare și au fost alertați oamenii legii.
    Tânăra a fost identificată pe raza localității Pelișor din județul Satu Mare, acolo unde ar fi stat într-o relație de concubinaj cu un bărbat, conform informațiilor PresaSM.
    Polițiștii au transmis că tânăra nu a fost victima vreunei agresiuni și că a plecat de la domiciliu de bună voie.”
    Deci din cele relatate rezultă că de fapt nici nu a dispărut. Așa că toată mobilizarea și consumul de resurse și bani a fost absolut inutilă. Mai ales având în veder ce specimen valoros a fost “salvat”. Bine că pe așa ceva avem bani și oameni!😱🤮🤢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.