Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Agresiune în stil mafiot. Sătmăreni urmăriți, scoși din BMW și bătuți pe stradă

Agresiune în stil mafiot în județul Satu Mare. Trei sătmăreni au fost urmăriți de mai mulți indivizi, scoși din mașină și bătuți cu pumnii și picioarele pe stradă.

Totul a început după ce trei sătmăreni s-au oprit cu mașina în fața unui bar din județul Satu Mare, iar acolo au avut o discuție în contradictoriu cu proprietarul localului. Acesta din urmă s-a enervat și l-a lovit cu pumnul pe șoferul autoturismului. Pentru a nu degenera conflictul, cei trei s-au hotărât să părăsească locaţia, îndreptându-se înspre localitatea Comlăuşa.

Urmărire încheiată cu distrugere și violență

Agresorul, împreună cu alți indivizi, au pornit în urmărirea celor trei sătmăreni și i-au ajuns pe DJ 109 M, în localitatea Comlăuşa. Apoi au depăşit mașina în care se aflau aceștia şi s-au oprit brusc în faţa autoturismului, obligându-i astfel să oprească. Indivizii au coborât din autoturismul lor şi s-au deplasat la autoturismul persoanelor vătămate, unde au lovit maşina cu picioarele şi cu porţiuni pe care le-au rupt dintr-un gard (leţuri). Cu un par de la gard au lovit şi au spart şi geamul maşinii.

Scoși din mașină și bătuți cu pumnii și picioarele pe stradă

Indivizii l-au scos cu forţa din autoturism pe unul dintre sătmăreni și i-au aplicat lovituri la nivelul corpului şi al capului cu pumnii şi picioarele, persoana vătămată solicitându-le să îl lase în pace deoarece suferise o intervenţie la coloană. Unul dintre agresori a spart cu o bucată de lemn geamul din partea dreaptă spate al autoturismului, iar cea de-a doua persoană vătămată a fost şi ea scoasă cu forţa din autoturism, iar trei indivizi i-au aplicat lovituri cu pumnii şi cu picioarele la nivelul corpului şi al capului.

O nouă urmărire

După acest episod, sătmărenii agresați au fugit, însă indivizii au plecat din nou în urmărirea lor şi l-au prins din urmă pe unul dintre ei pe care l-au agresat fizic aplicându-i mai multe lovituri la nivelul corpului. În urma leziunilor suferite, una dintre persoanele vătămate a necesitat un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale, cea de-a doua a necesitat un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale, iar a treia persoană vătămată a necesitat un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Unul dintre agresori a recunoscut în fața polițiștilor că l-a lovit pe unul dintre sătmăreni, însă a declarat că nu i-a lovit pe ceilalți doi și nici nu a provocat distrugeri autoturismului BMW cu care se deplasau persoanele vătămate. În schimb, altul a recunoscut faptul că l-a lovit cu piciorul în şold pe unul dintre sătmăreni și a provocat distrugeri autoturismului cu care se deplasau persoanele vătămate.

Agresorii au scăpat de închisoare.

4 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Problema de matematica
    Daca din/in judetul Satu Mare au pornit 2 masini catre (inspre) Comlausa, cu x indivizi, la data de y al anului z, cati kilometri au masinile in total la bord.

  2. Flex Răspunde

    #H&R
    Kilometrajul la bord este direct proporțional cu valoare indicata pe etilotest și înmulțită cu neuroni fiecărui individ.

  3. altu fără bmw Răspunde

    Nu ai specificat pe care parte are volanul. Că dacă are și volan pe dreapta valoarea calculată se dublează!🤔😱🤣

  4. .... Răspunde

    Precis e ala care avea ciuda pe BMW, era unul pe aici care avea ceva cu BMW urile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.