Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Primar din județ, trimis în judecată. Și-a angajat fiica pe un post călduț

Un primar din județul Satu Mare a fost trimis în judecată. Edilul și-a angajat fiica pe un post călduț și i-a dat și o sumedenie de sporuri și indemnizații.

Potrivit informațiilor PortalSM, prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Curtea de apel Oradea s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a primarului comunei Bixad, Ioan Tătar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unei persoane în formă continuată.

Edilul și-a angajat fiica în data de 28 februarie 2018 pe postul de referent, i-a dat indemnizații și sporuri, urmând ca la data de 28 februarie 2020 să fie efectuată mutarea definitivă a fiicei pe funcţia publică de referent, III principal, în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor al comunei Bixad.

Doar în perioada 01.01.2021- 31.07.2022, fiica primarului a obţinut un venit salarial brut de 108.842 de lei. Edilul de Bixad a fost trimis în judecată de către procurori.

 

6 comentarii

  1. Un Govor mai mic Răspunde

    Și-a angajat fiica..🤦‍♂️..și..Govor și-a angajat toate neamurile..surori..matusi..veri..cumnați.. toți cacatzi din Supur sunt la Consiliu Județean Apaserv Protecția Copilului pe salarii de 5000 minim până în 8.000 10.000 net fraților..votați HOȚUL PENAL GOVOR..OSPATARUL JUDEȚULUI..💩🤦‍♂️

    • Toader din Moiseni Răspunde

      Deci daca si gunoiul asta de ARABU , un analfabet si un gunoi se poate numi primar , apoi lasati-ma featilor , daca va pot spune frati , si totusi in romanica înca functioneaza gainariile , adica gunoaie

  2. Mae Răspunde

    Batava norocul !!!

  3. Driver Răspunde

    108000 lei brut pe 19 luni = 5600 brut/luna = 3000 net… wow… circ ieftin. Ptr functia de refetent ajunge bacul….sa demonstreze cineva ca nu a trecut examenul de angajare pe bune.

  4. xpert86 Răspunde

    Tatar Ioan il reclama cu ani in urma pe fostul primar Honca si acuma de cand e primar i-a venit si lui randul!!!!

  5. Toader din Moiseni Răspunde

    Deci daca si gunoiul asta de ARABU , un analfabet si un gunoi se poate numi primar , apoi lasati-ma featilor , daca va pot spune frati , si totusi in romanica înca functioneaza gainariile , adica gunoaie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.