Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Moş Crăciun s-a plimbat cu caleaşca în Satu Mare. A împărţit daruri

Moş Crăciun s-a plimba cu caleaşca în Satu Mare.  În ajunul praznicului Nașterii Domnului, femeile liberale au inițiat o acțiune prin care au încercat să aducă bucurie în sufletele celor mici.

“Într-un decor de poveste, cu o caleașcă ce amintește de basmele copilăriei, cu Moș Crăciun în fruntea alaiului, inițiatorii acestei acțiuni au împărțit daruri copiilor din municipiul Satu Mare. Apoi, participanții la această acțiune au împărțit trecătorilor din fata sediului Partidului National Liberal din judetul Satu Mare ceai cald și alte daruri care au avut menirea de a o oferi un strop de căldură sufletească semenilor noștri și de a le întări sentimentul că sunt parte a unei comunități care se străduiește să fie alături de ei în aceste momente care au o extraordinară încărcătură spirituală”, a transmis PNL Satu Mare.

7 comentarii

  1. Moore PNL & PSD Răspunde

    Au gardienii publici curaj să îi amendeze, în condițiile în care este interzisă circulația vehiculelor cu tracțiune animală pe teritoriul municipiului Satu Mare?
    Oare iar se ocolește legea de dragul ciumei galbene?

  2. re-doc Răspunde

    S-a plimbat frumos la pas pe bulevarde și așa o busculadă a creat peste tot de nu numai! Cine ar trebui să vadă și să intervină? Elfii de la Polul Nord sau cei de la rutieră? Cine i-a dat voie că nu cred că de capul lui s-a plimbat și nu cred că din banii lui a cumpărat cadourile alea? Unde s-au decontat cheltuielile că de aflăm se știe cine e răspunzătoar pentru asta!

  3. Gheorghe Răspunde

    Sunt superat. Mie nu mi-a dat nimeni chupachups.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.