Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

Protest la Ambulanța Satu Mare. Afișe pe toate ambulanțele

Salariații de la Serviciul de Ambulanță Județean Satu Mare au declanşat o acţiune de protest pe perioadă nedeterminată. Pe toate ambulanţele sunt afişe cu inscripţia “Protest naţional”.

 Nemulțumirile sunt legate de:

  • salarizarea personalului din serviciile de ambulanță;
  • starea serviciilor de ambulanță și a autosanitarelor, în condițiile în care doar 25% îndeplinesc condițiile tehnice legale;
  • lipsa de reacție a premierului României Nicolae-Ionel Ciucă privind problemele acute cu care se confruntă Serviciile Publice de Ambulanță;
  • lipsa de transparență și consultare a șefului DSU Raed Arafat care au afectat serviciile de ambulanță.

14 comentarii

  1. dorel Răspunde

    Aveți salarii de 10 mii de lei și vreți mai mult ?

    • H&R Răspunde

      A trecut covidul. Si cand esti obisnuit cu premiile si banii in plus, cam naspa…

      • un cunoscător Răspunde

        Toți banii de pe lume nu le ajung. Același lucru valabil pentru justiție sau cei din primării sau de la județ. Adu-ți aminte cum de la sine putere și-au dublat salariile acum doi sau trei ani (deci nu veniturile că aia e absolut altă discuție că acolo intră și tot felul de sporuri inventate pentru ei!!!!) și calitatea muncii lor a rămas la fel dacă nu mai rău! Dați-le tot ce doresc că tot degeaba este!!! Mare este foamea, și de bani dar și de funcții! Pretenții sunt că restul e pe nicăieri!

      • ... Răspunde

        Tu care te folosești de pseudonimul meu! Anul ăsta prin mai cadrele medicale protestau la Bucale. Atunci a zis o ASISTENTĂ MEDICALĂ deci NU UN MEDIC că venitul ei este de 6000 de RON pe lună plus sporuri și că nu-i ajunge! Un medic la noi câștigă de mult lejer peste 10000 pe lună. Depinde și de specializare. Nu-i invidiez, să nu mă înțelegi greșit. Dar mulți pe pandemie au murit pe mâna asistentelor pentru că medicii s-au izolat de bolnavi și s-au rezumat să trimită asistentele să-i trateze. După protocol și nimic mai mult. Sau aia cum vine că erau și psihologi (mă gândesc din lipsă de personal) pe secții. Tu știi ce școală face un psiholo? Că disecție mai deloc! Așa că așa doctori sunt când e vorba de tratamente strict medicale și nu vorbe.
        Caută-ți alt nick. Sugerez pe alea vechi folosite de tine, știi tu @Doctor sau @Asistenta pe vreme de pandemie. Sau ți-e rușine de ele că le-ai făcut maro de tot??? Înainte de a te certa cu mine prin prezenta te informez că am în familie așa pe persoană fizică un doctor și un farmacist în “posesie”. Multe aș putea povesti dar nu e locul aici. Așa că lasă tu dumele astea.

        • ... original Răspunde

          Pe ma-ta-n pizda ca ” … ” eu l-am folosit maidemult si de o buna vreme mi l-ai furat.

          • ...

            Ai grijă ce spui că îți rup mutra mincinosule. Prima dată am folosit eu, asta știi bine și tu. A fost la începutul pandemiei. Și nu am știut că ești necrofag. Mai ine ascunde-te de lune. Așa faci mai mult bine la toți.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Dati-va demisiile daca nu sunteti multumiti de salarii.

  3. Străinu Răspunde

    Îmi pare RAU de voi, că totul ii asa de scump pe piata ,dar poate nu știați că în Germania asistentul de pe Ambulanță face 2 Ani de specializare in plus după cei 3 de med.gen. și pe deasupra trebuie sa aibă permis cat B+C fara sa aibă șofer Ambulantier și atenție are un salariu lunar net de cc .2000 euro / luna .așa că dacă nu credeți inform.va rog

  4. H&R Răspunde

    Schimbati-va meseria, reprofilati-va. Sau ati platit prea multa spaga sa intrati in sistem, si trebuie recuperat?

  5. Altu Răspunde

    La privat cu voi, și nu numai voi ci și ceilalți bugetari nemulțumiți. La privat aveți ocazia să avansați, să câștigați nelimitat pt că voi sunteți spuma țării,deci vă puteți descurca în orice situație nu ca “prostălăii” din privat. La muncă cu voi , bugetarilor.

  6. Soso Răspunde

    Unde au disparut izoletele? Izolete, masti si vaccinuri otravitoare..bani aruncati in vant!

  7. Nyznaiu Răspunde

    N-ui prost cine cere II prost cine da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.