Ultima actualizare: azi, 11:56

Publicitate

Restaurantul Capricci, la ceas aniversar! Super-petrecere la celebrarea a patru ani de existență

Restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare se află la ceas aniversar. Una dintre principalele puncte de atracție ale orașului împlinește patru ani de la deschidere, iar reprezentanții restaurantului pregătesc un party de zile mari, care să marcheze așa cum se cuvine un moment atât de important.

De-a lungul celor patru ani, restaurantul Capricci a venit în fața sătmărenilor cu preparate de excepție care au dus gastronomia la un alt nivel, cu o servire impecabilă, precum și cu o atmosferă unică în Satu Mare. Toate aceste ”ingrediente”, coroborate cu multă muncă și cu o pasiune ”nebună” pentru calitate au propulsat Capricci direct în top.

Restaurantul a devenit una dintre principalele puncte de atracție din Satu Mare și pentru că a reușit să inventeze câte un ”combo” de senzație: gustul fin al preparatelor alese + petreceri cu super hituri muzicale: Mario Fresh, DJ Project, Faydee sau Grasu XXL sunt doar câteva din numele sonore care au făcut show la Capricci în ultimii ani. Nu au lipsit nici artiștii sătmăreni. Aceștia au făcut spectacol de fiecare dată când au urcat pe scena de la Capricci și i-au încântat pe sătmăreni cu muzică autohtonă de excepție.

Pe lângă petrecerile de senzație, cei de la Capricci au marcat cele mai importante zile ale anului cu evenimente de mare anvergură. Fie că vorbim de Ziua Femeii, Ziua Îndrăgostiților sau de Ziua Națională a României, toate au primit atenția restaurantului și au fost sărbătorite într-un cadru elegant și cu mult gust. Nu au lipsit nici evenimentele tematice care au la bază sărbători internaționale. Vorbim aici de Halloween, un eveniment nelipsit de pe agenda Capricci și care s-a bucurat de fiecare dată de o prezență numeroasă.

Acum, la împlinirea a patru ani de la lansarea pe piață, restaurantul Capricci pregătește o petrecere specială. Astfel, vineri, 9 decembrie, sătmărenii sunt invitați la un party aniversar de excepție. Mâncarea delicioasă și băuturile fine vor fi prezente ca de fiecare dată, iar atmosfera va fi asigurată de Dirty Nano, care va susține un concert incendiar.