Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Deputatul Radu Panait depune amendamente pentru turismul din Satu Mare

Deputatul USR Radu Panait a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că în legea bugetului de stat pe anul 2023 nu sunt incluse principalele obiective din judeţul Satu Mare şi că va depune amendamente pentru stimularea turismului în judeţ.

Voi depune amendamente la bugetul de stat pentru a stimula turismul în judeţul nostru prin restaurarea castelului de la Medieşu Aurit şi investiţii suplimentare în ştrandul de la Tăşnad. Sunt două puncte care ar putea să aducă mulţi oameni din afara judeţului şi a ţării la noi şi implicit să crească PIB-ul judeţului. Deşi pare ciudat ca eu să trebuiască să aduc amendamente pentru primari PSD şi PNL, noi cei din USR nu ne stabilim priorităţile în funcţie de jocurile politice, ci de nevoile de dezvoltare durabilă ale judeţului. USR rămâne dedicat valorilor liberale fără populisme sau interese politice. Am rămas singura vairantă de centru dreapta pentru sătmăreni. După cum bine ştiţi, cei din PNL seamănă mai mult cu cei din PSD. Măsurile lor sunt doar populisme ieftine iar creşterea alarmantă a inflaţiei li se datoarează şi lor. UDMR pare să aibă un singur obiectiv, acela de a-şi securiza poziţia guvernamentală”, a spus Panait.

El a explicat că în legea bugetului de stat nu sunt fonduri suficiente pentru plata celor care au fost expropriaţi pentru centura de ocolire.

Din păcate nici în acest an nu vor fi suficienţi bani pentru a acoperi aceste exproprieri. O parte din oameni, sperăm nu mulţi, vor rămâne fără bani. Ne vom lupta în comisia de buget-finanţe pentru ca sumele să fie pentru toţi sătmărenii ale căror terenuri au fost expropriate”, a afirmat Panait.

Un comentariu

  1. Daria Răspunde

    Oamenii nu pot trai ..mai ales pensionarii…voi doar visati..iar asta cu vaccinul obligatoriu si inchiderea cetatenilor in casa cu lacatul(Dan Barna)..a pus capac si m-am lamurit de voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.