Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Sătmărean pus la pământ și bătut cu pumnii și picioarele la o nuntă

Un bărbat s-a ales cu o bătaie soră cu moartea în timp ce se afla la o nuntă, în județul Satu Mare. Acesta a fost pus la pământ și lovit cu pumnii și picioarele de mai mulți indivizi.

Totul s-a petrecut atunci când bărbatul, în timp ce se afla la intrarea în casa de nunți din localitatea Cămărzana, în calitate de nuntaş, a fost lovit în cap cu o sticlă de un individ, în vârstă de 17 ani la data comiterii faptei. În urma loviturii primite, sătmăreanul a căzut la pământ şi a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către doi bărbați, precum şi de alte două persoane rămase neidentificate şi care, ulterior, au fugit de la locul faptei.

În urma loviturilor primite, sătmăreanul a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 14-16 zile de îngrijiri medicale. Conform certificatului medico-legal, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu un corp dur contondent şi necesită pentru vindecare 14-16 zile de îngrijiri medicale.

Fiind audiat în calitate de inculpat, unul dintre agresori a spus că a participat la nunta respectivă, de la sala de nunţi din localitatea Cămârzana, unde a fost împreună şi cu fratele său, însă nu a recunoscut că a participat la agresiune. Fiind întrebat dacă este de acord să fie testat cu aparat poligraf, acesta a refuzat testarea.

Ceilalți doi agresor, prin declaraţiile date, au arătat că nu recunosc săvârşirea faptei reţinute în sarcina lor, arătând totodată că nu au participat la nunta de la sala de nunţi, ci au auzit doar despre existenţa unui incident violent la acea nuntă.

Totul s-a încheiat fără ca vreunul dintre agresori să fie condamnat la închisoare.

Un comentariu

  1. Doc Răspunde

    Ar trebui sa faca o rafiografie la cap,dupa un timp se formeaza un cheag care apasa creierul, cineva a trebuit sa facă punctie la 2 si 4 saptamani, atentie mare la lovituri la cap!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.