Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Sătmăreanul Vasile Lup își lansează prima carte! Seminar + Lansare de carte: ”Copilul desculț al pantofarului” – cartea anului?

Vasile Lup s-a născut la Satu Mare, într-o familie foarte săracă, cu părinți surdo-muți. În ciuda copilăriei grele pe care a înfruntat-o, cu tatăl său alcoolist și violent, cu nenumărate nopți dormite pe străzi și cu batjocura primită de la oamenii din jurul său, acesta a reușit să își depășească condiția, să se autoeduce și să devină unul dintre antreprenorii de succes ai României.

Cu toate că Vasile are succes și este liber din punct de vedere financiar de la 37 de ani, acesta nu a uitat niciodată de unde a pornit. A empatizat mereu cu cei care nu o duc bine, care sunt la pământ și care sunt ignorați de societate. Drept dovadă, acesta a făcut numeroase acte de caritate, printre care se numără împărțirea sarmalelor pentru oamenii străzii, donații la casa de copii, realizarea unui club de pensionari la propriul său restaurant, donații de ceasuri stradale, realizarea a două spații de joacă în două cartiere diferite ale orașului, donații de televizoare la spitalele din oraș și multe altele.

Căutând o modalitate mai profundă de a ajuta oamenii, de a îmbunătăți lumea de la rădăcini, a îmbinat talentul său natural de a vorbi în public cu această dorință de a aduce o schimbare în viața oamenilor, lansându-se, în decembrie 2021, ca speaker motivațional. Vasile a susținut până acum seminarii în țară și în străinătate, în care a impactat oamenii atât de puternic, încât mulți au reușit să dea jos kilogramele în plus, să iasă din depresie, să se lase de alcool, de fumat și să înceapă acea afacere pe care o visau de mult, însă fricile îi împiedicau de la fapte.

Ajuns un antreprenor, un speaker motivațional de succes și un om fericit cu o familie frumoasă și o viață de vis, acesta a fost inspirat să scrie o carte, în care și-a transpus povestea de viață și toate învățămintele pe care le-a dobândit de-a lungul ei, despre oameni, credință, iubire, succes și bani. Cartea conține sfaturi prețioase, prin care acesta dorește să ajute cititorii să își atingă potențialul, să își găsească scopul în viață și să muncească inteligent pentru a atinge libertate financiară. Cartea va avea o variantă tradusă în limba maghiară de către Butka Gergo.

Ca orice carte de succes, “Copilul desculț al pantofarului” are nevoie de o lansare pe măsură. Lansarea va avea loc luni, 19 decembrie 2022, ora 18:00, la Restaurantul Veneția din Satu Mare, bulevardul Lalelei nr. 1. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Vasile Lup este exemplul viu care demonstrează lumii că se poate, că circumstanțele te pot afecta, însă nu îți pot decide soarta.
Dacă doriți să participați, vă puteți înregistra în link-ul de mai jos:

 

7 comentarii

  1. Boul apis Răspunde

    Eu zic draga Vasile ca ți-ai depășit neregulamentar condiția și ai luat-o prin curături!Vazand pompoasa prezentare a cărții și a condiției tale depașite și văzând ca apare in același format in mai toată presa on line cred ca ai scris-o tu sau colegul tău Gergo.( atât de prost este scrisă!!)Practic tu ești un om bun care știu ca ai făcut multe pentru cei din jurul tău ,inițial nu pentru ați depăși condiția,dar probabil respirând in mediul semidoct spre submediocru,unde toți își depășesc condiția doar din pix și mai puțin prin studiu, ai crezut ca tot ce zboară se mănâncă in farfurii aurite și decor kitch din poliester gen restaurant Veneția.Ca sa fi scriitor trebuie sa cunosti puțin mai mult…Sa fi traducător la fel,in acest caz cred ca cu google translațe aveai mult mai mult succes decât cu acest “ventil” literat Butka care nici in limba lui maternă nu se exprima și mai ales scrie corect gramatical.Astfel Draga Vasile nu stau sa analizez literar textul de prezentare ,îți atrag atenția doar, ca alcoolist nu exista in limba romană ( se spune alcoolic) și nu prea înțeleg cum ai devenit liber financiar de la 37 de ani…pana atunci ai trăit din alocație și indemnizație de însoțitor? De atunci nu mai plătești taxe și impozit? Sau de la 37 de ani ești falit,deci liber ca pasarea cerului?

    • ecologist Răspunde

      Expresiile menționate de tine @Boul apis trădează faptul că a fost scris de cineva care are ca limba maternă maghiara. Deci de aici concluzia directă că sigur-sigur nu e scris de mr. Lup. Eu în schimb aș vrea să știu că dacă a ținut discursuri din astea scursuroase pe alte meleaguri (așa cum menționează), pe ce limbă le-a făcut? Tot ce crede el că ar fi calitate este de fapt cum se spune în argoul românesc “papagal” și nimic mai mult. Așa că păcat de hârtia consumată și de pădurile tăiate. Totul se rezumă la un ambalaj cu mult sclipici și conținut care lipsește cu desăvârșire. Să-l propună careva la premiul Nobel pentru literatură că poate așa nu îl vedem așa des prin oraș!

    • corector Răspunde

      @Boule, cand ataci cum o faci tu ai grija la gramatica (a-ti depasi nu ati…,ca sa fii scriitor nu ,,ca sa fi”). La ce-ti foloseste ca jignesti? Lasa omul in pace.

  2. Vasile Lup Răspunde

    Sunteți foarte simpatici! Vă îmbrățișez 🤗 🤗

    • zuzu Răspunde

      Tu te iubești singur, ești numai plin de tine. Ce ar fi dacă toți am face la fel???? Narcisistule.

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    …o mai fost un pantofar obsedat de sfaturile si indicatiile pretioase.

  4. Bibi Răspunde

    Ca sa vezi, unde mocnea talentul, tocmai în țărână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.