Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

Ucrainean fără permis, prins beat la volan în Satu Mare. S-a dus cu mașina după țigări

Un ucrainean a fost prins beat la volan pe străzile din municipiul Satu Mare. Bărbatul, fără să dețină permis de conducere, s-a dus împreună cu un prieten la o benzinărie din oraș, acolo au mai consumat alcool, iar în drum spre casă au fost opriți de polițiști.

Concret, bărbatul, împreună cu un prieten, au consumat mai multe băuturi alcoolice, iar în jurul orei 01:00 cei doi s-au hotărât să se deplaseze la o benzinărie pentru a cumpăra țigări. Bărbatul și prietenul său s-au urcat în mașină și s-au dus la o benzinărie de pe drumul Botizului, acolo unde au mai consumat câte o bere.

În jurul orei 02.00, în timp ce aceștia se întorceau la cazare, au fost opriți de un echipaj de poliție. Fiindu-i solicitat să prezinte documentele personale și ale autoturismului, ucraineanul a precizat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Pentru că șoferul emana un puternic miros de alcool, acesta fost condus la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare în vederea recoltării de mostre biologice. În urma recoltării probelor biologice, acesta a avut o concentrație de 1,29 g/l alcool pur în sânge.

Ucraineanul s-a ales cu dosar penal și cu o amendă de 1.800 de lei.

Un comentariu

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Repede ridicat statuie pentru eroul ăsta care nu este sub armele lui mr. Zelensky apoi trimis cu antemergător înapoi. Voi încă nu știți că beția la ei începe de la 1,50 în sus? Era încă la faza de încălzire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.