Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Un bărbat s-a trezit cu o mașină pe nume. A trebuit să ajungă în instanță pentru a scăpa de ea

Un bărbat din Turț s-a trezit că are cumpărată o mașină pe numele lui, fără ca el să aibă cunoştinţă de aşa ceva. A descoperit acest lucru când i s-a cerut să plătească impozitul.

Potrivit surselor PortalSM, reprezentanţii Primăriei Turţ i-au trimis bărbatului o adresă, iar aceasta a fost deschisă de către soţia lui. Soţia s-a mirat de faptul că bărbatul ar fi cumpărat o maşină, fără să o anunţe, iar când a aflat bărbatul s-a mirat şi el. Au mers amândoi la prim[rie pentru a clarifica situaţia iar aici i s-a arătat o copie a contractului de vânzare-cumpărare pe care l-ar fi semnat. Bărbatul a declarat că nu a cumpărat nicio mașină, menționând că în cursul lunii martie 2020 și-a pierdut portofelul. Buletinul lui a fost postat pe Facebook, astfel că l-a recuperat şi posibil ca de acolo să fie obţinute datele lui.

Bărbatul a sunat persoana care apărea ca vânzător în contract, iar aceasta i-a povestit că a vândut autoturismul din contract, dar unei alte persoane, susținând că nu el a întocmit acel contract de vânzare-cumpărare.

A urmat o plângere la poliţie, expertize ale semnăturilor, dar nu a putut fi descoperită persoana care a semnat în locul lui.

Instanţa a decis, în această săptămână, să anuleze contractul respectiv întrucât este unul fals.

Un comentariu

  1. Lili Răspunde

    Bun si masina a disparut??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.