Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Un fotbalist din Satu Mare își scoate la licitație echipamentul şi donează banii copiilor instituţionalizaţi

Un fotbalist din Satu Mare își scoate la licitație echipamentul şi donează banii copiilor instituţionalizaţi. Jucătorul George Micle, de la FC Argeș, își scoate la licitație echipamentul purtat în Cupa României semnat de toţi jucătorii echipei.

Acesta a oferit echipamentul format din tricou și perechea de mănuși, la licitație în mediul online, urmând ca banii strânși de pe el să fie donați Asociației Eliezer.

Prețul pentru echipamentul purtat la Cupa României începe de la 400 de lei tricoul iar mănușile de la 300 de lei. Licitația se va încheia Sâmbătă 17.12.2022 la ora 20.

„Salutare iubitori ai fotbalului și nu numai! Doresc să scot la licitație tricoul(semnat de jucătorii de la FC Argeș) și mănușile , purtate în meciul din Cupa României împotriva Universității Craiova scor 2-1,încheiat cu calificarea echipei noastre în fazele eliminatorii. Toți banii strânși vor fi donați către Asociația Eliezer , dl și dnei Anton şi Mariana inițiatorii acestui proiect, cu scopul de a sprijini tinerii ieșiți din sistem și de a le stârni un zâmbet ,în pragul acestei sfinte sărbători, copiilor defavorizați.

Prețul de pornire a tricoului va fii 400 ron , iar perechea de mănuși 300 ron.

Licitația se va desfășura pe baza comentariilor și se încheie SÂMBĂTĂ 17.12.2022, ora 20:00!” este mesajul postat de George Micle în mediul online.

Pentru participare, doritorii trebuie să lase un comentariu cu suma pe care doresc să o ofere. Comentariile se pot lăsa AICI->

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.