Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Un sătmărean a vrut să-şi omoare soţia. I-a desfăcut prezoanele de la maşină

Un sătmărean are interdicţia să se apropie de soţia sa după ce a vrut să o omoare. El a ameninţat-o cu moartea de mai mutle ori şi i-a desfăcut prezoanele la maşină. Judecătorii au emis, luni, ordinul de protecţie.

Potrivit informaţiilor PortalSM, femeia a solicitat ordin de protecţie după ce a fost ameninţată de mai multe ori. La poliţie sunt depuse mai multe reclamaţii şi probe. În cursul lunii septembrie bărbatul s-a deplasat la locul de muncă al femeii, i-a desfăcut prezoanele de la maşină şi apoi a sunat-o apunându-i că tatăl ei a fost luat de ambulanţă. Femeia s-a grăbit să meargă spre casa tatălui ei, dar din fericire nu s-a întâmplat nicio tragedie, nu i-a căzut nicio roată de la maşină.

După acest caz a început procesul de divorţ, dar bărbatul nu cedează. El i-a lăsat mai multe scrisori în maşină în care o ameninţă cu moartea. Bărbatul nu recunoaşte acest lucru, însă el este singurul care are cheia de rezervă a maşinii.

În această lună bărbatul a sunat-o şi a ameninţat-o cu moartea, dar nu a recunoscut nici acest lucru. Totuşi, în baza unui mandat de supraveghere s-a demonstrat că el este cel care a efectuat apelul.

Ulterior, în instanţă, femeia a spus că a fost agresată şi fizic.

Analizând tot dosarul, instanţa a dispus, ieri, emiterea unui ordin de protecţie timp de două luni. Bărbatul nu are voie să se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri de femeie şi de locul acesteia de muncă.

4 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    DACĂ L-A ÎNȘELAT BINE I-A FĂCUT, DAR PĂCAT CĂ NU I-AU PICAT ROTILE CĂ SCĂPĂM ORAȘUL DE O RAPANDULA!!!!

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Vă rog identificați după adresa de IP pe @Maci Laci asta că se pare mai e puțin și face ceva criză, convulsii sau altceva. Nu de alta dar dacă acum în aglomerația asta de pe drumuri face ceva accident poate ieși urât. Se mulțumește. Măcar dați-i ceva de calmare că se pare a sărit schema de medicație de o vreme.🙏🏼

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Cine nu știe de glumă să se abțină…

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Asta nu am înțeles ce ai vrut să zici duplicatule. Că în știre nu văd unde este glua și nici în comentariul la care am reacționat. Deci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.