Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Un sătmărean prins fără permis în Portugalia. Obligat la plată după 12 ani de declaraţii şi procese!

Un sătmărean care a fost prins conducând un autoturism în Portugalia în anul 2010 fără a avea permis de conducere este obligat astăzi să plătească peste 1.000 de euro amendă şi cheltuieli. Autorităţile din Portugalia nu s-au lăsat şi l-au urmărit, până au obţinut o sentinţă şi în Satu Mare.

Potrivit informaţiilor PortalSM, în anul 2010, un sătmărean a fost prins în Rua Antero de Quental din Loule, Portugalia, fără permis de conducere. Acesta a condus un autoturism fără a deține documentul legal care îi oferă dreptul de a conduce autovehicule cu motor, săvârșind astfel o infracțiune.

Au urmat ani de declaraţii şi procese. În 26.06.2019 s-a pronunţat sentinţa de vinovăţie în Portugalia şi a primit o amendă de 204 euro. Bărbatul nu şi-a plătit-o şi a continuat să ignore somaţiile, dar nici statul portughez nu s-a lăsat şi a cerut autorităţilor române să recupereze amenda de la el.

Au mai urmat câţiva ani, iar în cursul săptămânii trecute bărbatul şi-a aflat sentinţa. Are de plătit 1055,45 euro, din care 851,45 euro cu titlu de cheltuieli de procedură și 204,00 euro.

2 comentarii

  1. sabin Răspunde

    foarte corect

  2. ????????? Răspunde

    si obraznici astia vor sa intram in schengen ? aoleo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.