Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Haos pe aeroportul Luton – Londra. Zborul spre Satu Mare, amânat

ACTUALIZARE. După ce au stat blocați în aeroport, sătmărenii sunt acum în drum spre casă. Avionul a decolat din Luton.

Acum ne îndreptam spre pista de decolare, a spus un pasager în urmă cu câteva zeci de minute.

Știrea inițială:

Haos pe aeroportul Luton – Londra din cauza stratului gros de zăpadă care s-a aşternut pe pistă. Avioanele au ore întregi de întârzieri, oamenii dorm pe unde apucă şi sunt nervoşi.

Avionul care trebuia să decoleze în această dimineaţă din Luton spre Satu Mare încă nu a decolat.

Deocamdată nu se ştie ce se va întâmpla mai departe. Cert este că oamenilor nu li se comunică mare lucru, li se spune deocamdată să aştepte.

În tot acest timp un român supărat şi-a rupt paşaportul.

21 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Kereskenyi e de vina, aah si ungurii desigur!

    • Mișu Răspunde

      @ H&R original Să io *mângâi …lui Kereșkeny tău

      • H&R Răspunde

        Misuka draga,
        1. az en pasaportomra maskeppen neznek mint a tietekre, OK?
        2. Nem mentunk be a schengeni ovezetbe, es nem a magyar politikusok miatt, kicsi draga.

        Ugyhogy van neked mit simogatni. De en a lanyoknal maradok.

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Bineînțeles! Cine altcineva să fie de vină?😱😲😮

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Aceasi lozinca: Tu stii cine sunt eu ma? A uitat de ce a plecat sa slugareasca acolo…..de bogat ce era in tara!!!!!
    Nici macar UK nu l-a civilizat. Astia ne duc faima in lume !!!!!!!1

  4. Un cetatean Răspunde

    Toti de mai sus, sunteti niste retardati mintal si frustrati. Ba oameni buni voi chiar nu aveti ce face? Plus ca nu va baga nimeni in seama, va bagati ca musca in dosul calului. Cine dracu e curios de orban al vostru si unguri vostri, neam de salbateci ce sunteti, care acum va dati civilizati europei

    • Conclusion Răspunde

      Si totusi tu ii bagi in seama, altfel ignorai comentariile. :-))))

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Corect. Plus nu sesizează ori recunoaște cât de frustrat este tocmai el sau semenii lui care se dau în spectacol acolo. Aia nici nu-i trece prin cap că numai despre ai noștri citim ori aflăm așa ceva! Degeaba stați pe acolo dacă nu se lipeșete nimic de voi ca și civilizație ori comportament! Neam de straiță cu 2 clase! Să spună și pe aia că deaia sunt nevoiți să meargă pe afară că aici nu-s angajați că nu au școală, asta marea majoritate!Puțin îmi pasă de frustrările trăite de el sau de baubaul Orban Viktor! Deja se vede pe aspectul străzilor din oraș că ați început să veniți acasă de sărbători, toți ăștia care dormiți sub poduri!

  5. Unguru Bulan Răspunde

    Voi sunteti niste oameni care nici nu merita bagati in seama, cu tot cu mizeria asta de portal SM. Oricum vise placute in continuare

  6. H&R Răspunde

    @Un cetatean aka Unguru Bulan
    Ca sunteti aceasi persoana. Bine v-ati autocaracterizat. Niste nimeni sunteti. Voi ati scris, nu eu.

  7. Unguru Bulan Răspunde

    Ba baiatule sfatul meu si al majoritati, e sa va vedeti voi de treaba voastra nu mai purtati voi de grija la alti,cine stie poate nici nu sunteti in masura. A nu scapa nici o ocazie de a da in romani, asta spune totul despre voi. Tupeul vostru care înca va credeti imperialisti desi erati in minoritate ca si acuma continua, si cum am mai spus vise frumoase in continuare.

    • H&R Răspunde

      Mai vrei si in schengen. In veci! Si asta nu ungurii spun baiatu cu Fiatu. Capisci?

    • 💩💩💩 Răspunde

      Vezi tu doar că ar fi cazul ca conaționalii noștri (cacofonie intenționată) măcar acum ar demonstra că se comportă ca niște oameni civilizați și nu ca niște neanderthalieni. Că timp au avut destul să învețe ce și cum se petrece prin UK. Ce vină are angajatul de la Luton că ninge? Apoi face scandal și-și rupe actul de identitate? Ăla e bătut la cap? Acum cum mai iese din aeroport? Trebuie să fii bătut la cap și de soare și de zăpadă dar și scăpat din mână la naștere ca să faci așa ceva! Unul din ăsta cu figuri și bășini la cap care abia așteaptă să vină acasă să facă de sărbători scandal prin cluburi! Că deh frustrarea s-a adunat grupa mare!!!! Ca niște maimuțe din junglă care atâta pricep că au rămas fără banane.💩💩💩 Apoi dacă careva se supără e fix treaba lui că nu mă interesează. Trebuie să știe tot mapamondul că veniți acasă? Apoi dacă careva vă zice că sunteți necivilizați mai vă și supărați???? Care fac așa nici în UE nu-și au locul!

      • ... Răspunde

        Zise Măscărici ……după care …..fuga la medicamente..!!!!

        • ... Răspunde

          Măscărici îs io că nici nume nu-s în stare să-mi găsesc și tot le folosesc pe ale altora așa prin rotație. Așa am fost învățat de părinți.

  8. Beny Kira Răspunde

    Au vrut să nu mai fie in UE, acum iau UE

  9. Valahu Răspunde

    @H&R tu esti platit s-a stai toata ziua pe portal si s-a denigrezi ce nu este de acelasi neam cu tine.Nu zic sa-ti fie rusine ca nu stii ce este !

    • H&R Răspunde

      @Valahu
      Nu intotdeauna eu postez cu nickul asta. Mai sunt si altii la care le place sa copieze. Si ne miram ca doctoratele ministrilor sunt copiate. Asta e sportul national, sa nu zic olimpiada, cine copiaza mai mult si mai bine!
      Cateodata trebuie sa intelegi si tu ironia.
      Hai ca vine Craciunul, sa nu ne certam, mai bine colindam. Fii iubit!

    • .... Răspunde

      @Valahu, chiar nu pricep de ce vii cu denigratul. Omul ăsta era nervos care și-a rupt actul. În paranteză nu știu unde este marea știre aici. Plus că nu uita noi ca și români ne punem singuri în situația asta. Săptămâna trecută știi că niște autocare au fost oprite tocmai la Nickelsdorf că erau full de carne și alte produse alimentare nedeclarate? Sau acum vreo două săptămâni tot așa la ceva neam de-al nostru a venit strălucita idee să transporte tot așa nedeclarat carne congelată cu avionul iar carnea s-a dezghețat și curgea printre bagaje sânge din carnea dezghețată? Acolo cine denigrează? Care neamuri mai fac așa? Îți spun eu. Asiaticii sunt prinși așa când merg la rude în Australia sau SUA! Deci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.