Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Ucrainean prins cu permis fals în vama Petea. S-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, având însemnele autorităților ucrainene.

Duminică, 11 decembrie, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 25 de ani. Acesta conducea un autoturism, marca Skoda Octavia, înmatriculat în Cehia. La controlul de frontieră i-a fost solicitat și permisul de conducere, iar tânărul a prezentat un permis eliberat de către autoritățile din Ucraina. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că documentul este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.

În cauză, polițiștii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

4 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Vedeți, vedeți tot e bun la ceva Schengenul ăsta! Că a condus băjatu din Cehia nestingherit! Dacă nu era acel control la frontieră cine știe unde ajungea sau ce grozăvie mai făcea în trafic!

    • 💩💩💩 Răspunde

      E bun, vă ține pe voi la distanță de patria mumă!

      • 💩💩💩 Răspunde

        Vorbesc singur și fără rost. Mai ales că nici nu am reușit să descifrez ce a scris cel la comentariul căruia am reacționat tipic ca un bou.💩💩💩

  2. SIC Răspunde

    Ce treabă au polițiștii de frontiera “suceveni” cu vama Petea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.