Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

A fumat iarbă în străinătate și a primit condamnare cu suspendare la Satu Mare. Cum a fost prins

Un bărbat din Carei a consumat droguri în timpul unei vacanțe în străinătate. Ajuns în Carei, acesta a fost oprit de politie pentru un control, la volanul unui autoturism, iar acum bărbatul are o pedeapsă de 10 luni de închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 17.06.2022, în jurul orei 15:00, un echipaj de politie aflându-se în exercitarea atribuțiilor, a oprit un autoturism pentru control. Poliţiştii i-au solicitat șoferului documentele şi l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Organele de poliție l-au întrebat dacă a consumat substanțe psihoactive, iar acesta le-a spus că a consumat în urmă cu trei zile substanțe interzise, în timpul unei vacanţe în străinătate. El a fost testat cu dispozitivul pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism, iar rezultatul a ieșit pozitiv.

Șoferul a fost transportat la spital pentru mai multe analize. În urma analizelor a rezultat că  se afla sub influența substanței psihoactive, a tetrahidrocanabino-ului (THC).

În timpul audierilor el a povestit că în data de 10.06.2022, a închiriat un autoturism cu care s-a deplasat în concediu, unde a stat aproximativ trei zile. Ajuns în străinătate, s-a deplasat la un local unde e legalizat și permis să fumezi “iarbă” şi s-a simţit bine.

Ajuns în țară, acesta susţine că nu a mai consumat nimic și nu a știut că substanța respectivă rămâne în organismul mai multe zile.

Bărbatul a fost condamnat în această săptămână la 10 luni de închisoare cu suspendare și 2 ani de supraveghere, pentru săvârşirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe

Un comentariu

  1. Laci Răspunde

    Asta n-a aflat ca țiganii vând Jing Ling în piete?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.