Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

A intrat într-un spațiu comercial și a furat ușile termopan. Pe drum s-a întâlnit cu poliția

Un individ a intrat într-un spațiu comercial din municipiul Satu Mare și a furat ușile termopan. Le-a luat pe spate și a plecat, însă pe drum s-a întâlnit cu un echipaj de poliție.

Un sătmărean care deține împreună cu fratele său un spațiu comercial de aproximativ 250 de metri pătrați în municipiul Satu Mare, la parterul blocului UU5 din Piața Soarelui, spațiu achiziționat de aproximativ 12 ani, a fost alertat că un hoț a trecut pe acolo. Potrivit informațiilor PortalSM, în seara zilei de 11.04.2022, în jurul orei 20:30, fratele sătmăreanului a fost contactat telefonic de o persoană care i-a spus că din spațiul comercial au fost sustrase mai multe uși. După ce au făcut verificări în interiorul imobilului au constatat faptul că lipsesc un număr de patru uși din termopan, unitatea de la aerul condiționat era pe jos, având firele tăiate și o chiuvetă din baie era spartă.

Audiat în calitate de suspect, hoțul și-a recunoscut fapta, spunând că locuiește pe strada Ostrovului din Satu Mare, în zona barăcilor În data de 11.04.2022, în jurul orei 20.30 a observat un spațiu comercial de la parterul unui bloc, după care s-a deplasat în spatele blocului. A observat o ușă tip termopan, a tras de ea, s-a deschis, după care a intrat înăuntru. S-a plimbat prin spațiul comercial și a observat la un moment dat două uși de tip termopan care se aflau pe hol. Le-a scos afară și le-a rezemat de peretele blocului de lângă ușa de acces. A încercat să le transporte pe amândouă odată dar nu a reușit întrucât erau prea grele și a căzut cu acestea. La un moment dat a fost observat și o doamnă i-a spus să lase ușile jos. Nu mai știe ce i-a răspuns acesteia. A luat o ușă și a transportat-o pe strada Ostrovului, sub un pod de sub calea ferată, după care s-a deplasat înapoi pentru a lua și a doua ușă.

Pe drum s-a întâlnit cu un prieten și l-a rugat să îl ajute să transporte o ușă. S-au deplasat acolo împreună, au luat ușa și au intenționat să se deplaseze spre strada Ostrovului, dar au fost opriți de un echipaj de poliție care i-a legitimat și i-a întrebat de unde au ușa. Le-au spus că au luat-o din spațiul comercial. De asemenea i-a condus pe aceștia și la locul unde a lăsat prima ușă, după care a fost condus la sediul poliției.

Individul a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.