Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Accident grav pe DN19E. Trei victime în stop cardio-respirator. Doi au decedat

UPDATE: Accident grav pe DN19E. Din nefericire, în pofida eforturilor depuse de forțele de intervenție, două victime (o femeie și un bărbat) nu au mai putut fi salvate, medicii declarând decesul acestora.

Celelalte două victime (bărbați) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea, dintre care una în stare critică.

Accident grav pe DN19E. Pompierii din judeţul vecin, Bihor, intervin pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe raza localității Sălard, în apropiere de Marghita.

Sunt implicate patru victime, dintre care trei se află în stop cardio-respirator. Echipajul de descarcerare procedează la evacuarea a două persoane rămase captive în mașinile avariate.

Au fost mobilizate echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 și Gărzii Sălard cu autospeciale cu modul de descarcerare, autospeciala de descarcerare grea a Detașamentului 1, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, cu ambulanța tip C1 și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 19E Marghita-Oradea, între localitățile Sălard și Cauaceu, județul Bihor, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, în urma căruia un autoturism a luat foc. Potrivit primelor informații, trei persoane au suferit leziuni grave, fiind în evaluare medicală la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.