Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Noapte de foc pentru pompierii din Satu Mare. Maşină aprinsă de la artificii

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș “, al județului Satu Mare, au intervenit în noaptea dintre ani cu 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 echipaje de prim ajutor și 36 de cadre militare pentru următoarele intervenții:

1. Stingere incendiu izbucnit la cauciucuri în localitatea Hrip. Sursa probabilă de aprindere, fiind acțiune intenționată.
2. Incendiu produs la camera tehnică a unei centrale termice la o casă de locuit din localitatea Lazuri. Pompierii au limitat și au stins incendiul înainte ca acesta să se propage la casa de locuit. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost, depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor lemnoase.
3. Incendiu produs la compartimentul motor a unui autoturism parcat în zona unui magazin comercial din micro 16 cu posibilitate de propagare la autoturismele din apropiere.
Forțele trimise la fața locului au lichidat incendiul limitând extinderea acestuia la alte autoturisme.
A ars zona de motor și de bord iar cauza probabilă a izbucnirii incendiului fiind folosirea necorespunzătoare a unui material pirotehnic.
4.Incendiu izbucnit la o casă de locuit în localitatea Calinesti Oaș.
Pentru stingerea incendiului s-a deplasat echipajul Punctului de lucru Turț. La locul intervenției fiind prezent și primarul Birtoc Dinu.
La sosirea forțelor incendiul era lichidat de către proprietari.
Cauza probabilă a izbucnirii fiind materialele pirotehnice folosite necorespunzător.
5. Incendiu izbucnit pe platoul de lângă muzeul de istorie, Satu Mare la deșeuri de carton. Incendiul a fost limitat înaintea propagării la autoturismele din zonă.
6.Incediu produs la o casă de locuit din localitatea Beltiug. A ars interiorul casei pe o suprafața de 70 la sută, prăbușindu-se în urma incendiului și acoperișul acesteia. Casa nu era locuită in momentul izbucnirii incendiului. Echipajul militar a localizat și stins focul în limitele găsite. Cauza probabilă fiind materiale pirotehnice folosite necorespunzător.

Un comentariu

  1. Unu Răspunde

    Doar atât??? Ceva urangutani cu “petărzi” în cur no-r ajuns pe la urgențe???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.