Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

Adolescentă de 15 ani plimbată şi pipăită într-o maşină. Agresorul, dat pe mâna justiţiei

O adolescentă de 15 ani din judeţul Satu Mare a fost plimbată şi pipăită într-o maşină. Totul s-a petrecut în luna octombrie pe străzile din municipiul Satu Mare.

Potrivit rechizitoriului obţinut de PortalSM, tânăra s-a urcat în maşina bărbatului în data de 14.11.2022, între orele 11:00-11:30, iar acesta a plimbat-o pe mai multe străzi din Satu Mare. La un moment dat bărbatul a exercitat acte de natură sexuală prin constrângere, asupra minorei.

A atins-o în zona intimă, pe picioare şi pe fund peste haine şi pe sub haine pe sâni, în timp ce se maşina fie era în mişcare fie se afla în staţionare.

Tânăra a povestit unei alte persoane ce s-a întâmplat, după care a depus plângere la poliţie.

Procurorii au adunat probe, iar în cursul acestei săptămâni bărbatul a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală.

Urmează ca în faţa judecătorilor să se stabilească exact ce s-a întâmplat.

4 comentarii

  1. Jude Răspunde

    Și judecători vor zice ca nu prezintă pericol și poate continua “activitatea” și 1 luna sa nu se apropie la mai puțin de 1 metru de victima. Atâta pot, ca altfel evacuează sala!

    • Romanistan citizen Răspunde

      Asta dacă nu vor cere și scuze de la individ!? Că la noi nu se mai știe!😱😥🤮💩

  2. Satmarean Răspunde

    Dar cum a ajuns tanara în masina ?? A fost urcata cu forța sau a urcat singura ? Îl cunostea pe individ si a avut încredere în el sau a agatat-o ? Și astea sunt lucruri care contează. Dacă te lași agățată de necunoscuți si urci la ei în masina “la plimvare” pot sa se întâmple și lucruri neplăcute.

    • Gheorghe Răspunde

      Satmarene,bine zici ca ar trebui cunoscut si contextul in care a ajuns fata singura in masina cu corupatorul sexual de minore.O fi fost in relatii de ,,prietenie”sau fata o fi fost pe post de,,momeala”pentru,,bietul”om crestin smerit dar ispitit de fata?…..multe intrebari fara raspuns.Important este ca individul a pus botul si a fost prins in plasa…aviz amatorilor!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.