Ultima actualizare: azi, 22:27

Locale

Au apărut primele cazuri de Flurona în România! Îmbolnăvire simultană cu gripă și COVID

Au apărut primele cazuri de Flurona în România, îmbolnăvire simultană cu gripă și COVID. Medicii avertizează că simptomele sunt extrem de serioase, iar pacienții au nevoie de internare pentru a primi tratament.

Medicii atrag atenția că Flurona este acea afecțiune care te pune la pat, cu o simptomatologie care debutează brusc, cu dureri crunte de cap, dureri musculare și articulare.

Vorbim despre o simptomatologie zgomotoasă, pentru că este o însumare care ține de gripă și ține în același timp și de COVID, cu dureri de intensitate crescută musculare, articulare, dureri de cap, stare generală modificată, dar mult mai important este riscul pe care îl avem de a ajunge la complicații, mai ales la persoanele care sunt vulnerabile, adică cei care au boli cronice, persoanele care au o vârstă avansată, și o atenție sporită trebuie să o acordăm copiilor mici.

În astfel de cazuri, când prin testare avem cele două virusuri, este important să se facă un consult medical de specialitate, să fie o evaluare corectă, și probabil că trebuie și o monitorizare cu spitalizare pentru o perioadă, în așa fel încât să ne asigurăm că nu apar forme severe care să pună viața pacientului în pericol” a explicat medicul Adrian Marinescu la Antena 3 CNN. 

Sursa: antena3.ro.

 

5 comentarii

 1. 🤔🤔🤔 Răspunde

  Nu am fost atent. E ceva nume nou de fată???

 2. JalnicSM Răspunde

  Defapt vrajeala asta cu “Flurona” este de cand o aparut vrajeala cu ” Covidu ” . Da oamenii astia de la portalsm, care se autointituleaza jurnalisti, abia acuma o descoperit termenul .

  Mai iesiti si voi din pestera ba jurnalisti de mahala. ” Flurona ” adica Gripa + ” Covid ” exista de 2 ani.

  Flurona = Flu ( adica Gripa pe engleza ) + Rona ( Prescurtare de la CoRONA )

 3. Xxxx Răspunde

  Ha ha ha

 4. Mihaita Piticu' Răspunde

  Hahahahahhaha….. ce nume mai inventeaza si astia la o simpla raceala sau gripa…..Bine ca nu ii Florida sau Florica :)))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.