Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Bărbat cu permisul suspendat, prins de la Vama Petea

Bărbat cu permisul suspendat, prins de la Vama Petea. Poliţiştii de frontieră sătmăreni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la ieșirea din România un cetățean român, din județul Bistrița Năsăud, care avea dreptul de a conduce suspendat.

Ieri, 19 ianuarie a.c., în jurul orei 18.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru ieși din România, un cetăţean român, în vârstă de 38 de ani, din județul Bistrița Năsăud.

Acesta conducea un autoturism, marca BMW, înmatriculat în România. La controlul de frontieră i-a fost solicitat și permisul de conducere, însă bărbatul a spus că de fapt nu-l are la el. În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat faptul că persoana în cauză avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule, din data de 09.01.2023.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat, conform Codului Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.