Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Copil transferat de urgență cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Satu Mare

Un copil în stare gravă a fost transferat marți, 17 ianuarie, cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare.

Minorul, în vârstă de 15 ani, a fost internat la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, însă starea sa de sănătate s-a agravat, iar astfel a fost transferat de urgență la Spitalul Județean Satu Mare.

,,Este vorba de un minor în vârstă de 15 ani cu pneumonie și stare generală alterată, care a fost transferat de la Spitalul Negrești-Oaș în secția Terapie Intensivă a Spitalul Județean de Urgență Satu Mare”, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al unității.


La nivelul județului Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS și pneumonii) a fost de 1.264 în săptămâna 09.01.2023 – 15.01.2023, comparativ cu 631, înregistrate în săptămâna precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Situația centralizată a datelor raportate de către medicii de familie de la nivelul județului a infecțiilor respiratorii acute și a gripei se prezintă astfel:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.