Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Șofer beat la volan în Satu Mare. A condus cu pană şi haotic. Oamenii au sesizat Poliţia

Șofer beat la volan în Satu Mare. Un bărbat care a condus beat, având pană la maşină şi mergând haotic pe şosea, a fost condamnat astăzi la doi ani de închisoare cu suspendare. Oamenii care l-au văzut cum circulă pe drum au chemat poliţia.

Potrivit informațiilor PortalSM, totul a început în data de 23.11.2021, când un bărbat a consumat mai multe pahare cu alcool la un local din municipiul Satu Mare iar apoi s-a urcat la volan şi a mers spre casă. În localitatea Ciuperceni a fost văzut în trafic de către un alt participant la trafic care a văzut că se deplasează haotic având şi pană la maşină.

Martorul a sunat la 112 pentru a raporta evenimentul. El a spus că şoferul circulă haotic, având un comportament agresiv în trafic, deși are pană la cauciuc pe partea dreaptă față. Autoturismul schimba benzile de deplasare, ieșind și în afara părții carosabile.

Un echipaj de poliție s-a deplasat înspre localitatea Ciuperceni şi au observat autoturismul oprit în afara părții carosabil. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație alcoolică de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge.

Ajuns în fața instanței, bărbatul şi-a recunoscut faptele, a povestit că a fost cu un partener la un restaurant unde au consumat două sticle de alcool.

Acum, bărbatul a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.