Ultima actualizare: azi, 20:08
Naţionale

Copilă de 12 ani, în videoclipuri indecente. Șantajată cu publicarea imaginilor

O copilă în vârstă de 12 ani din județul Gorj a fost obligată de un tânăr ân vârstă de 21 de ani să facă fotografii și înregistrări video cu conținut explicit sexual. Când fata a refuzat, tânărul a șantajat-o cu publicarea pe rețelele de socializare a imaginilor pe care le avea deja.

Potrivit informațiilor Digi24, copila ar fi început să discute cu acest tânăr în luna august 2022.

“Din cercetări a reieșit că, începând cu luna august a anului 2022, un tânăr de 21 de ani din județul Gorj ar fi determinat o minoră de 12 ani să realizeze mai multe materiale cu conținut explicit sexual și să i le transmită prin intermediul sistemelor informatice. Totodată, persoana bănuită ar fi șantajat-o pe minoră, cu publicarea fotografiilor pe rețelele sociale, dacă aceasta ar fi refuzat să transmită alte imagini de aceeași natură”, se arată în comunicatul DIICOT.

Procurorii DIICOT au percheziționat luni casa tânărului. După percheziție au fost ridicate telefoane și alte mijloace de stocare a datelor, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Acum acesta se află în arest preventiv timp de 30 de zile și urmează să fie judecat pentru pornografie infantilă, șantaj și corupere sexuală a minorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.