Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Deputatul Radu Panait, apel către medicii din judeţ

Deputatul Radu Panait face un apel către medicii din judeţul Satu Mare să nu piardă timpul și oportunitatea pentru a atrage fonduri prin PNRR pentru a-și moderniza cabinetele, acest lucru fiind o reală necesitate, mai ales în rândul cabinetelor medicale din mediul rural. Până acum, în județul Satu Mare au fost depuse și acceptate 23 de dosare depuse de medici, care însumează investiții de peste jumătate de milion de euro, arată deputatul.

„Vom avea cabinete de familie dotate modern, îndeosebi în mediul rural!
În august 2022, în perioada vacanței parlamentare, împreună cu colegii din USR Satu Mare am ajutat medicii de familie din județ să depună proiecte pentru dotarea cu echipamente medicale și renovarea cabinetelor lor, prin PNRR.
Deși analiza dosarelor a durat câteva luni, toate proiectele depuse și care au fost deja evaluate au fost aprobate și vor primi finanțare. Aceasta înseamnă 23 de cabinete de medici de familie din județ care vor fi dotate cu echipamente. Mai mult de 500.000 Euro pentru sănătatea sătmărenilor.
Care va fi beneficiul nostru ca cetățeni? Mai multe investigații la medicul de familie, mai puține drumuri în oraș pentru pacienții din zona rurală pentru investigații suplimentare, servicii mai bune de sănătate.
Apelul este încă deschis pentru toți medicii, îndemnați-i pe medicii voștri de familie să aplice!”, a transmis deputatul USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.