Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Un sătmărean a condus mașina 2 ani, fără niciun permis. Apoi a fost prins

Un sătmărean a condus mașina fără probleme timp de doi ani, fără să dețină permis de conducere de nicio categorie. Cum însă norocul nu ține la nesfârșit, bărbatul a fost prins în cele din urmă de polițiști.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 22.02.2022, în jurul orei 17:30, polițiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Valea Vinului au depistat un bărbat ce conducea un autoturism marca Audi pe DJ 193/A. În continuare, organele de poliţie au procedat la interogarea bazelor de date INTERID și DEPABD, constatându-se faptul că suspectul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Fiind audiat în calitate de suspect, bărbatul a spus că la data de 06.04.2022, ora 07:00, s-a deplasat cu autoturismul marca Audi de la locuința de domiciliu, respectiv, din localitatea Hrip, pe DJ 193/A, până într-o altă localitate, distanță de aproximativ 7 km, acolo unde lucrează. În jurul orei 16:50 a plecat cu autoturismul de la locul de muncă spre localitatea Hrip. El a spus că a mai condus autovehicule timp de aproximativ doi ani, de acasă până la locul de muncă, dar și pe raza municipiului Satu Mare. De asemenea, acesta a recunoscut faptul că a condus autoturismul deși nu deține permis de conducere menționând că regretă fapta comisă.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.