Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

FOTO. Accident grav în județul Satu Mare. Victimă în stop cardio-respirator

ACTUALIZARE 2. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului mortal produs, duminică seara, în județul Satu Mare.

Ce spune Poliția:

La data de 22 ianuarie, în jurul orei 19.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, pe Drumul Național 19, în localitatea Vama.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto, în persoana unui bărbat de 35 de ani, din localitatea Vama, în timp ce se afla angajat în depășirea unei coloane de autovehicule pe sensul de mers Orașu Nou-Negrești-Oaș, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către o femeie de 45 de ani, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi la ieșirea de pe podețul de acces al unui imobil, fără a se asigura corespunzător.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul femeii de 45 de ani.

Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ACTUALIZARE. S-au executat manevrele de resuscitare dar fără rezultat, echipajul medical fiind obligat să constate decesul victimei de sex feminin, cu vârsta aproximativă de 45 ani.

Femeia decedată se afla la volanul unei dintre mașinile implicate în accident.

Știrea inițială:

În această seară, în jurul orei 19: 30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Someș” al județului Satu Mare, a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Vama, în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor iar în sprijin a fost solicitat și echipajul de terapie intensivă mobilă.

Unei persoane implicate în accident i se aplică manevrele de resuscitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.