Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Accident grav în țară. Un tânăr (19 ani) a zburat cu BMW-ul în acoperișul unei case

Accident grav în țară la început de an. Un BMW condus de un șofer de 19 ani a zburat în acoperișul unei case. În mașină se aflau și trei minori.

Accidentul s-a petrecut duminică seara, în prima zi din anul 2023, în județul Alba. O mașină marca BMW, condusă de un tânăr de 19 ani, a zburat la propriu în acoperișul unei locuințe, iar apoi după impactul cu solul mașina s-a făcut praf, informează alba24.ro. În autoturism se aflau patru persoane, trei minori și tânărul de 19 ani de la volan.

Pompierii ajunși la fața locului au găsit o persoană încarcerată în mașină și altele trei cu multiple răni. Au fost trimise mai multe autospeciale de intervenție, printre care și două ambulanțe. După aproximativ o oră de la momentul intervenției, cei patru răniți au fost transportați la spital.

Pagubele înregistrate la locuință sunt destul de serioase, fiind afectate atât zidul cât și acoperișul.

FOTO: alba24.ro

14 comentarii

  1. Aripi Răspunde

    RedBull si PROSTIA dau aripi…… pacat pentru casa si cei 3 minori….. da de invata prostul minte….. dar nu e sigur. Era un accident de vreo 5-6 ani cand un nenorocit cu un A6 a intrat intr-un cap de pod. Cei 2 copii minori au zburat afara din masina si au murit. Ticalosul spunea, nui bai, fac alti prunci….dar primul lucru a fost sa cumpere un A6 identic….. De multe ori omul e mai rau ca animalul

    • ... Răspunde

      A și făcut alți doi copii dar i-a rămas și adrenalina vitezei în sânge, pocăiți…

  2. BăMăWezi Răspunde

    Rumanien idioten. Smuls pielea de pe spate și făcut bici din ea. Dar înainte să fie dați pe spate și cu sare. Din aia neiodată de la Praid. Asta până nu omoară dobitocii de cretini pe careva nevinovat înainte sau în timpul decolării.😱🤢😒😮😢😢😢😠 Că văd că unii nu pricep ncicum dacă le spui civilizat. Ăștia ar trebui puși să plătească și costurile intervenției. Pentru cei care conduc BMW să priceapă că nu am nimic cu mașina sau cu ei în persoană. Că mai sunt și printre ei șoferi care îi respectă pe ceilalți în trafic. Problema e tot timpul cu piese aia dintre volan și scaunul șoferului. Dar e prea mare procentul de astfel de accidente săvârșite de șoferi cu astfel de mașini. Și nu totul e din cauza tracțiunii pe roata din spate. Mai e și lipsa de judecată la unii.

  3. luigi Răspunde

    Rudolf tu esti ? vezi ca au trecut sarbatorile.

  4. Eu Răspunde

    A vrut sa vada neaparat ce tin aia in podul casei…

  5. satmareanu' Răspunde

    Cu un cotetz in minus pe soselele patriei!

  6. meteo Răspunde

    Prognoza meteo : va ploua pentru că dobitocii zboară la altitudine mică.😱😢😠🤮

  7. H&R Răspunde

    Și atunci nu este accident aviatic?

  8. Mihaita Piticu' Răspunde

    Altu fara bmw….

  9. H&R Răspunde

    Vand drona BMW. Are probleme la soft. Si am scapat putin pe jos/sus, dar nimic deosebit. Pret negociabil in limita bunului simt. Va rog, numai oferte serioase! 🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.