Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO/LIVE. Protest la Primăria Satu Mare. Zeci de oameni din Sătmărel şi Balta Blondă

Protest la Primăria Satu Mare. Zeci de oameni din Sătmărel şi Balta Blondă protestează în acest momente în faţa Primăriei Satu Mare.

Ei sunt nemulţumiţi de starea drumurilor.

Oamenii au venit organizaţi, cu pancarte şi strigă “Vrem condiţii”, “Kereskenyi”, “Jos primarul”.

Protestatarii cer să stea de vorbă cu primarul şi i-au cântat “La mulţi ani!”.

“Copiii sunt discriminaţi în şcoli pentru că vin murdari. Avem cizme de gumă în portbagaj sua în pungă pe bicicletă. Suntem discriminaţi. Plătim taxe. Am cerut dialog de 6 luni. L-am votat pe domnul primar în speranţa că va face ceva pentru noi, dar au fost speranţe deşarte”, a spus o protestatară.

Ştire în curs de actualizare…

21 comentarii

  1. Vizionarii... Răspunde

    Uitați-va și voi cum sunt întâmpinați cetățenii acestui oraș! Cu cinci rânduri de polițai locali și jandarmii…asta este respectul fata de cei care plătesc taxe și impozite,așa se asigura confortul putorilor ce stau la caldura ! Nu cu un ceai cald și vorbe de înțelegere ci cu cinci rânduri de pulane!Asta este viziunea mobilității lui Keșcherică Lăbarica…drumuri impracticabile! Mai zice Lăbărică “nu politizati”, sa mori tu boule?Da tu ești vreun ghiocel independent,nu un udemerist notoriu,care ai câștigat alegerile nu numai prin vot politic dar și prin vot etnic!Ba sa politizam ca de fapt voi politicienii sunteți niște jeguri penale care ați adus țara in mizerie,voi toți din totdeauna!S-a trezit alt imbecil cu spume,Masculică care o are foarte mică, el este mai deștept ca toți,ii întreabă pe amărâți ca “de ce v-ați luat casa acolo”….Cretin cu spume care ești tu,probabil ești retardat in ultima faza! Pai oamenii și-au luat case acolo,deoarece Sătmărel era pe harta și avea străzi ( pe hârtie) și aparține inclusiv fiscal de SM și poate pentru ca atât și-au permis, nu au avut resursele tale din șpagă grasa și salar nesimțit sa-și cumpere casa in centru ,”la asfalt”! Și încă ceva idiotule, toate cursurile de apa inunda de 2-3-4 ori pe an sa te citez(probabil așa ați gândit și cu parcu Cubic,sa fie lac de 2-3-4 ori pe an) , dar constant edilii au luat măsuri sa împiedice acest lucru pentru sporirea calității vieții in urbele care le pastoreau,insa tu dobitoc încălțat ce ești crezi ca menirea ta este doar sa-ți retragi salariul gras de pe card,putoare imbecila ce ești, sincer ai devenit mai prost ca Iuliu Ilyes,adică cel mai prost!

    • Urbanism Răspunde

      Cu mulțimea furioasă nu poți dialoga, de aceea este nevoie de jandarmi!
      Despre gardienii publici, sincer nu știu de ce i-a scos Puiu, mai mult rău fac! Probabil că voia să arate câți tăietori de frunze la câini sunt plătiți din bugetul local!
      Sunt mulți și degeaba, ca maidanezii!
      Despre Cubic, doar atât, este finanțat din fonduri europene nerambursabile, care nu se dau pentru a face infrastructură rutieră și canalizare! Lucrarea este încă în lucru, neterminată, până la predare se vor rezolva toate problemele constatate!

      • un cunoscător Răspunde

        1. Ești de acord că mulțimea este furioasă și pe bună dreptate pentru că tot timpul sunt uitați? Că sunt plimbați cu promisiuni și nu li se face mai nimic? Că tot timpul se caută scuze? Regulat primăria îi lasă la urmă și oamenii au impresia creată că cineva își bate joc de ei. A se vedea în acest caz și declarația lui Maskulik.
        2. Cubicul ar trebui să fie gata de un an de zile! Dar constat cu stupoare că primăria prin bugetul pe anul ăsta mai alocă fonduri pentru remedierea problemelor apărute pe parcurs!!! De fapt aceste probleme se datorează proiectului prost conceput și greșit făcut! Ești de acord cu asta? Și nu e nimeni de vină! Cum adică să nu prevezi drenarea pluvialului când știi când știi că este o groapă de împrumut (fostă cărămidărie pe românește cu strat de zeci de metri de argilă impermeabilă) și fără scurgere??? Aud ceva???

    • Unul Răspunde

      @Vizionarii…! Tu esti cel mai retardat dintre totii! Mai fraiere unde ai facut scola de vedete? Asa cum si ce scrii numai un retardat poate sa scrie!

      • vizionar Răspunde

        Taci dracu de latrau udemerist! Te pomenești ca iei spor deoarece trebuie sa comentezi in alta limba decât cea materna! Mars dracului la munca sau la Hortobagy ca si acolo e plin de noroi!Ce sa zic ai devenit divizia de PR a lăbarilor vizionari si astia fericiti ca are cine sa le “repereze” onoarea iti dau de baut si te tin pe post la caldurica!

      • Altul Răspunde

        Ești întruchiparea nerușinării… la fel ca și cei pe care ii susții…
        Provoci sila… marș!!!!

    • Codrean Răspunde

      Intreb si eu ceva: in ce yona de impozitare sunteti si cat impozit platiti pe un an?

      • Unul Răspunde

        Buna intrebare! Chiar astept si eu sa citesc raspunsurile cetatenilor.

      • Anonim Răspunde

        Privind starea de acum impozitarea e stabilita prin HOTĂRÂREA nr. 268/19.12.2019 privind zonarea fiscală a UAT Satu Mare iar pt a creste nivelul de bunăstare este nevoie de investiți .Să nu uităm str Balta Blondă și str Sătmărel sunt străzi ale Mun Satu Mare .

  2. H&R Răspunde

    Nu-l văd pe Adrian Cozma.

  3. H&R Răspunde

    Posibil sa aiba dreptate protestatarii, dar totusi am o observatie. Oamenii care protesteaza sunt din Satmarel/Balta Blonda? Nu de alta dar nu vad pe niciunul/niciuna pe poze cu incaltaminte cu noroi. Sau in cizme de cauciuc. Photoshop?

    • Anonim Răspunde

      Buna. Fiind zi de sărbătoare religioasă oameni au venit în straie de duminică .Sper că nu indemni sa vină în cizme cu topoare și furci suntem în 2023 acum se lucrează politic ,sau făcut auziți și un politician pt voturi va rezolva problema în 2024 , simplu nu .

  4. H&R Răspunde

    Dacă ești prost de mic, cand esti mare numai te joci

  5. Satmareanul Răspunde

    Rusine primarului … a vorbit execrabil cu oamenii la aceea sedinta … nerusinat … Adeline este un pupincurist pentru ca ai ras de saracii oameni care protestau pe buna dreptate si dadeai din cap ca si un caine cand primarul zicea despre politizarea problemelor.
    Rusine sa aveti javre ordinare … va bateti joc de oameni voi si claca voastra.
    Masculic imi pare rau ca nu ati devenit primar … erati de 10 ori mai bun ca Gabor.

    Adeline … cand o sa candidezi pentru primarie o sa poti sa stai in fata electoratului ca pupincurist al lui Gabor?
    Te-ai vandut pe nimic si o sa ajungi un nimeni. Vei rupe cateva voturi si o sa fi ca si uitat!

    Doamnei ajuta tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.