Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

FOTO. Se amplasează dale din beton pe digul din Satu Mare

Se amplasează noi dale de beton pe digul din aproprierea Palatului Administrativ. Lucrările fac partea din proiectul de amenajare a noii piste de bicicliști.

În momentul de față, muncitorii au finalizat partea care pornește de la podul de fier și ajunge până la podul Decebal, urmând ca în săptămânile următoare zona digului să fie finalizată până la podul Golescu.

Acest proiect face parte din proiectul de amenajare a pistei de bicicliști. Este un proiect de 6,977,128.78 de lei, care prevede realizarea unei piste de biciclişti între str. Botizului şi podul Golescu.

 

9 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    No unde ești ăla de ziceai că nu se pun dale pe dig pe pista de biciclete? No ia spune copile acum ceva! Că erai tare superat că nu e adevărat ce ziceau ceilalți! Că vai că se atacă primarul scump! Să vezi tu cum vor ține astea în timp! Că sunt prin alte părți montate de doi ani și deja sunt crăpate multe! S-a și scris prin ziare. Intrăm cu lucrarea asta în Guiness Book la capitolul Benny Hill. Asta plus clădirea cea cu industrializarea forțată mai amonte, zici că e din Star Trek. Că se asortează cu restul clădirilor ca și toporul în cap!
    PS. Prin prezenta transmit că l-am votat ultima oară pe mr. K. promit că nu se va repeta. Că suntem campioni la investiții în coadă de pește. Sau investiții tehnici prost executate. Să dau exemple. Să se calculeze minus 6 voturi de la familia mea.

  2. Danny Răspunde

    Păcat că n a reușit nimeni să ” amplaseze” limba română în căpșorul tău..Vai de el jurnalism!

  3. nu sunt roman dar dau lectii de romana haha Răspunde

    si care este problema ta Danny marele roman si dupa nume ? :)))

    amplasa, amplasezverb

    1. A așeza, a fixa o mașină, o instalație etc. pe un anumit loc.
    sinonime: așeza fixa plasa situa stabili

    etimologie:

    derivat regresiv amplasament

    a aseza ceva pe un anumit loc, sa vezi dale, MISTER DANNY

  4. Pruteanu Răspunde

    Văd că pedantismul gramatical e la ea acasă deja.

  5. Rita Răspunde

    Pe bicicliști i-ați terminat, pe cei ce ar vrea să facă jogging pe dig la fel. Bravo 👏 sunteți la mare înălțime, prea mare pentru a vedea necesitățile oamenilor de rând.

  6. Nha Răspunde

    Sa zicem ca e mai bine decat cu vechile dale, dar nu inteleg de ce nu au reabilitat macar pana la calea ferata?! Amu arata ca curu’, scuzati expresia!

    • H&R Răspunde

      Ma gandesc ca o sa faca cand termina podul de acolo.

      • Realitatea SM Răspunde

        Nu sunt sigur pentru ca proiectul care va amenaja malul Somesului nu merge pana acolo. Asa ca putem sta calm ca vor face alt proiect pe alti bani si daca se doreste si se va proiecta va fi gata peste 10-15 ani. Ca si dupa asta stam deja de 4-5 ani! Numai gandeste-te de cand tot vorbim de piste de biciclete (de pe vremea lui Ilyes), proiecte sunt dar executie canci.

      • Nha Răspunde

        Pana la “podul fericirii” mai este “Podul de Fier” care este ( cum se zice)! 🙂 Si mai este o mica rampa pe langa scarile deja “reabilitate” ce urca pe dig langa podul Decebal, si care nu pricep de ce nu a fost macar reparata daca nu reabilitata! Astea nu-s proiecte, sunt praf si pulbere in ochii nostri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.