Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO/VIDEO. Incendiu pe șosea, în județul Satu Mare. Mașina de gunoi a luat foc

Astăzi, în jurul orei 12:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș ” al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară aparținând unui operator local de salubrizare. Aceasta se afla pe DJ 108 L între localitățile Mădăras și Gelu.

La fața locului s-au deplasat 9 cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, solicitându-se în sprijin și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Ardud.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la cabina autoutilitarei, pompierii reușind să-l localizeze, limitând astfel propagarea focului la întreaga autoutilitară.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la bordul autoutilitarei. Anunțul la numărul unic pentru apeluri de urgenta a fost făcut de către conducătorul autoutilitarei.

Sursa: ISU Satu Mare

7 comentarii

  1. H&R Răspunde

    1 rabla in minus.. Mai avem multe?

    • Eu Răspunde

      @H&R,ce vorbesti domnule ? Toate masinile Florisalului sunt cu norma de poluare Euro 5 ! Sa fim seriosi ca doar nu degeaba a castigat licitatia pentru urmatori 10 ani.

      • ecologist resemnat Răspunde

        Asta mai ales tractorul cu remorcă cu inscripția Florisal???

      • H&R Răspunde

        @Eu
        Scuze nu am stiut. Inseamna ca sunt ramas in urma. (Am inteles ironia desigur). Nu stiam ca UTB a fabricat si tractoare Euro5 si 6. Cred ca a dat faliment din cauza ca nu a mai putut face Euro7.

        • Eu Răspunde

          H&R . Ei vezi! Ha ha . Ne meritam soarta,cand trebuia iesit din case uni stateau la caldurica si acum se vaieta. Sa vezi cum se vor aprinde pe rand “tractorasele “si vor creste pretul pentru a in noi parcul auto.

  2. Vlad Haiduc Răspunde

    Avea Casco încă din 1970

  3. Ion Răspunde

    Cred ca oricum depasise 10 milioane de km parcursi in 1989.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.