Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Locuitorii din Sătmărel protestează în fața primăriei. Vor drumuri decente

După ce au ieșit pe drumurile pline de noroi din cartier ca să-și strige disperarea, oamenii din Sătmărel s-au deplasat până în fața Primăriei municipiului Satu Mare acolo unde au continuat protestul.

Mai multe străzi din Sătmărel au ajuns să fie impracticabile, fiind înecate în noroaie, iar locuitorii din zonă s-au decis să ia atitudine. Oamenii s-au săturat de promisiuni și vor drumuri decente, pe care să se poată circula.

Aceștia s-au adunat vineri în fața Primăriei Satu Mare ca să-și strige nemulțumirile și sunt deciși să continue protestele până când situația va fi rezolvată.


12 comentarii

  1. Dani Răspunde

    V-ati saturat? Ia puneti mana si la lucru cu voi.Pana cand sa va tina statul?

  2. Dani Răspunde

    Macar ei sa lucre daca nici eu nu lucrez dar comentez toata ziua!!!

  3. Cetateanul Răspunde

    Au dreptate oamenii!
    În partea de oraș a “municipiului” se asfaltează cu precădere străzile din câmp înființate acum 5-10 ani pe fostele tarlale agricole, doar ce și-a tras ceva șef sau consilier casă pe ele, iar străzile vechi de zeci și sute de ani ale sătmărelului, sunt lăsate în paragină, doar datorită faptului că sunt locuite de oameni normali, fără pile!

  4. Dani Răspunde

    @Cetateanul-le, Hai sa nu dramatizam situatia! Nu este o strada principala ,doar una secundara si la marginea satului. Vrei sa-ti arat cate strazi sunt in oras inca neasfaltate?

    • bigbrother Răspunde

      Din banii de repavare după doar câțiva ani a centrului nou sau din cea de refacere a pistei de biciclete (care între noi s-a făcut fără să se respecte proiectul, adică bordură pentru asfalt ca pista să nu se dezintegreze) ieșeau ceva fonduri ca să se facă și aceea asfaltare promisă încă de pe vremea lui Anderco! Nu crezi că oamenii de acolo au răbdat destul? În mod interesant în Bercu Roșu unde majoritatea nici acte nu au pe case primăria face de toate că doar sunt crema societății! Are dreptate @Cetateanul, să știi!

    • Sătmărel Răspunde

      @Dani: când ai fost în Sătmărel ultima dată?
      În afara străzii principale, toate celelalte străzii sunt doar pietruite!
      În acest timp, primăria municipiului din care facem parte și noi, a asfaltat peste 20 de străzi dintre cele mai noi, unde stau baștanii!

    • @Dani Răspunde

      Tu sigur stai pe o stradă asfaltată care nu exista acum 10 ani!

  5. Bucuresti Răspunde

    Ce mai vreti in provincie? Noi fananariotii conducem tara.. Voi sunteti sluga vestica..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.