Ultima actualizare: azi, 07:18

Locale

FOTO&VIDEO. Sătmăreni specializați în furtul combustibilului din camioane și autobuze

Sătmăreni specializați în furtul combustibilului din camioane și autobuze. În urma activităților de cercetare penală și investigativ-operative, polițiștii au probat activitatea infracțională a unui grup alcătuit din șase persoane specializate în sustragerea de combustibil din rezervoarele utilajelor, camioanelor și autobuzelor, potrivit VasileDale.

Vineri, 27 ianuarie, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au dispus reținerea a trei bărbați, iar sâmbătă, 28 ianuarie a fost reținut al patrulea, toți fiind cercetați în aceeași cauză.

În fapt, în perioada noiembrie-decembrie 2022, șase bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani din județele Satu Mare și Maramureș, ar fi furat combustibil din rezervoarele mai multor autovehicule ce aparțin unor persoane juridice și persoane fizice, potrivit aceleași surse.

Cu ocazia cercetărilor efectuate au fost obținute probe privind săvârșirea și altor fapte similare pe raza altor localități din județele Maramureș și Satu Mare.

În timpul activităților s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor din Seini.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor bănuite de comiterea faptelor.

Sursa: Vasile Dale

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Și ce dacă? Sport național. Faceți mișcare 30 de minute în fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.