Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Ilie Bolojan a rămas fără permis în județul Satu Mare: ,,Asta e situația”

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a rămas fără permis de conducere, pe care Poliția Rutieră Satu Mare i l-a suspendat după ce a fost depistat cu o viteză mai mare de 50 km/h peste limita legală, informează ebihoreanul.ro.

Ilie Bolojan a fost prins pe DN 19 între Carei și Satu Mare în cursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie, rulând cu peste 120 km/h, la volanul mașinii de serviciu. Contactat de Bihoreanul, președintele CJ Bihor și-a recunoscut și fapta, și vina.

„Mergeam la Satu Mare, la o întâlnire cu președinții consiliilor județene Satu Mare și Maramureș, iar într-o zonă înainte de Carei, în afara localității, unde drumul este în linie dreaptă și este instituită o restricție de viteză de 70 km/h, am intrat cu viteză prea mare”, a declarat Bolojan.

Întrebat ce viteză avea, concret, acesta a spus că nu s-a uitat în procesul-verbal, decât la suma pe care o avea de achitat drept amendă.

„M-am grăbit să plătesc amenda în 24 de ore, 665 lei. Mă grăbeam foarte tare, știu că nu este o scuză, dar asta e situația”, a spus Bolojan.

În toamna lui 2017, pe când era primar al Oradiei, Ilie Bolojan a rămas fără permis de conducere vreme de 3 luni, după ce a fost prins de radar gonind cu o viteză de 172 km/h pe DN79, între Şimand şi Chişineu Criş.

Sursa: ebihoreanul.ro

 

30 comentarii

  1. Raul Răspunde

    Un nenorocit populist, plin cu aroganță și superficialitate.

    • ?! Răspunde

      Un om foarte modest. L-am vazut la un restaurant (Due Fratelli) la Felix cu “gasca” de la Consilul judetean . Am facut si poze cu el. Un om popular cum rar mai poti sa vezi. La fel ca si Emil Boc, primarul Clujului. Am poza si cu fratele sau, un om super “taran”, dim din popor…No amu, daca o gresit, sa plateasca, ca-i om si el, nu Bode om din Sălaj….in rest, tot respectul pentru Bolojan.
      Bai Raul, tu intelegi sensul cuvantului “populist”…Simion ala de la AUR este populist ma loaza!!;;
      PS 2
      Du-te ma in Oradea sa vezi ce inseamna superficialitate… sau mai bine du-te la scoala, ca mai ai de invatat sa treci clasa intâia.

      • ?? Răspunde

        Lingau notoriu ce esti, poti pleca in Oradea nu te opreste nimeni… Din moment ce devii persoana cu functii publice trebuie sa fii un exemplu, deci s-a cacat pe legislatie “Asta e stiuatia”.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Totuși o viteză de 138 km/oră nu-i de colea. Așa că nu ține faza că a fost ceva accidental mai ales că a mai avut permisul suspendat tot pentru așa ceva.

    • John Doe Răspunde

      Care este problema? Omul a recunoscut, a platit amenda, ramane fara permis.

      • altu fără bmw Răspunde

        Care e problema? Că se pare nu e prima dată și nici nu a învățat nimic la prim pățanie! Că vezi că prima dat zbura în 2017 cu 172 km/oră! Un mizilic. Mai era puțin și decola. Fain exemplu dat cetățenilor. Deci stimabililor cu tigăi, luați ore de la Bolojan. Asta e problema.

        • John Doe Răspunde

          Ma repet, si care este problema? Nu a fost aplicata legea? Punctele de penalizare se anulează la împlinirea termenului de 6 luni de la data constatării contravenției. – ce a facut in 2017 este irelevant. Daca politicienii sunt pentru tine niste exemple de urmat, asta este problema ta. Pe mine ma intereseaza ca legea sa se aplica la fel tuturor, indiferent din ce patura sociala faci parte. Daca dansul are bani si isi permite sa plateasca amenda, din partea mea sa mearga cu 300km/h. Pe baza acestui motiv, as elimina suspendarea permisului in caz de viteza, dar as aplica amenzi usturatoarea: +50km/h = amenda 10.000lei; +60km/h = 15.000lei etc. Sa vedem atunci cati vitezomani o sa mai avem.

          • Manea

            Citeam acum cățiva ani ca un suedez a fost amendat cu 72.000 euro pentru viteza . Se vede treaba ca in Suedia amenzile le dicteaza tribunalul în funcție de venit

          • altu fără bmw

            “…din partea mea sa mearga cu 300km/h…” Până nu trezești cu el față în față în trafic pe constrasens sau făcând ceva manevră că e grăbit dă deh suntem emportanți și atunci să te văd ce3 vei mai zice. Sau dacă îți nenorocește din cauza grabei pe careva aparținător. Ce zici? Amenda este pentru descurajarea manifestărilor din afara legii. Dacă așa e la dânsul se pare nu funcționează.

          • Beny Kira

            Daca a condus cu 130 la ora, cine mai poate sa zica ca nu sunt drumuri bune în Satu Mare?

        • Corbu Răspunde

          Du-te si te culca. Daca nu cunosti omul nu bate din plisc. Sa plateasca daca a gresit, da tu nu esti Dumnezeu sa judeci . Sau ce?…Esti? Pe tine sa te judece cine? Ma-ta? sau Tata-tau? .. Croncaniti ca ciorile prostilor.

          • altu fără bmw

            S-a judecat singur. Eu nu judec. Eu constat. Dar nici să spui că ce neprihănit este atuncea!

      • USR PLUS (căcat) Răspunde

        Corect

    • Driver Răspunde

      Este inafara localitatii, drum bun, drept, tabla de 70 e pus special ca sa adune permise si bani, mai multe cunostinte au patit-o, toti au crezut ca e 90…121 si ai belit-o….
      Un mic moment te uiti la acul benzinometrului, ca vine statia de carburant si nu vezi tabla de 70…..

      • bigbrother Răspunde

        …138!!!!

        • ?! Răspunde

          L-o prins? Sa plateasca, nicio problema, omu a gresit, nu l-o prins cu milioane spaga(nu dau exemple ca nu mai inchid paranteza), l-o prins ca o mers mai repede decat altii, no nu-i bai. Nu-i primul si nici nu-i ultimul. Da ce? Este recidivist! Si voi faceti o mare stire din Bolojan de parca l-au prins pe Schumaher ca a de depasit viteza pe Hungaroring.

        • ?! Răspunde

          Ba!!; Noi nu intelegem… Politia din Satu Mare l-o prins pe Ilie Bolojan viitorul prim ministru al Romaniei, daca nu chiar Presedinte.. Cat de prosti sunt tablagii astia(asa se numeau pe vremea lui ceausescu, ca aveau niste table pe tresa(pe umar) in loc de stele. Stelele insemnau locotenent, lococotenent major, maior, capitan, colonel, general bla,bla bla.. tablagii erau sergenti majori, plutoniieri, plutonieri djutanti, bla bla bla…

          • c-block

            Ar trebui să te decizi odată cum te numești. Că văd că din cauza asta ai și insomnii și postezi cu noaptea-n cap. Te-a pus partidul la combatere???

  3. Sandra Răspunde

    Parca numai el a patit-o! Atata vad unii!Vedeti cum arata Oradea..bravo lui!

    • Sâcă Răspunde

      @Sandra …Susținere necondiționată .

    • ?! Răspunde

      Saracu Bolojan. Nici nu s-o gandit ca in Ardeal sunt asa oameni cinstiti… Ca daca stia merea cu masina in suduRomaniei.. Ca acolo nu este spaga. PROSTANACILOR!!
      O gresit Omu.Ce va kakati pe voi?
      Cum puteti sa tarati asa un om intr-un asa scandal? Ma mizerie de ziar, de Bode nimic?… Sunt Liberal de cand ma stiu, asa ca nu vreau sa aud ca croncaniti, gunoaieloe!!

  4. Bucuresti Răspunde

    A venit sa semneze pentru un Ardeal independent.

    • Sobolobo Dinozauru, adica un schobolan, mai MARE! Răspunde

      Esti prost? Cu comentariul asta ti-ai epuizat singurul neuron pe care il aveai…pe tot anul.
      Ce treaba ai tu? Bucurestiul(asa l-o fi chemat pe tat’tu?) cu “provincia”, auzi domnule? provincia (asa le spuneti voi la taranii “primitivi” din Ardeal? PROVNCIE?) zici tu? O sa te trazneasca “provincia” ca nu o sa mai stii din ce gaura ai iesit, sobolanule.

  5. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Se mai întâmplă…. Nu sfârșitul lunii… Bine că nu sa întâmplat nimic…

  6. ?! Răspunde

    Repet! Omul a gresit, sa plateasca! Dar nu are rost sa ne razboim cu un Om adevarat, este unul dintre cei ma buni romani! Garantez pentru el 100% Postam ca sa vorbim vorbe. Ca noi suntem BURICU pamantului.. Si portalsn nu trebuie sa daca o stire de senzatie. Faceti stire de senzatie din razvoiul din ukraina. Acolo se intampla lucruri griaznice. Daca vreti, bineinteles, ca doar este democratie..

  7. Pisi Cuta Răspunde

    Gunoaie de militieni!!!; Pe Bode cand il prindeti?

  8. Gheorghe Răspunde

    Ma da ce va cacati pe voi?Sariti in sus de parca primarul Bolojan ar fi devalizat vreo banca,ar fi condus baut,s-ar fi luat la bataie sau ar fi injurat politistii?!Mai lasati-va unii care vedeti toate hibele altora dar ale voastre le minimizati la zero!ce a facut este gresit dar,,pacatul recunoscut este pe jumatate iertat”nu este valabil pentru altii decat pentru noi….Omul a recunosut,nu a facut scandal,suporta consecinte si fix pix.Omul este chiar fain,pe bune poate fi abordat,sta de vorba nu este ,,cu nasul pe sus” cum sunt altii care se cred buricul pamantului niste terche-berchea.Este un primar adevarat cu hibele lui pe care si le recunoaste dar cati dintre noi facem asta?Majoritatea vindem o imagine din fata tastaturii ca si cum ar fi perfecti,BRAVO voua care chiar sunteti perfecti(he,he,he),unii dintre noi nu suntem,mai calcam stramb cateodate ca asa este viata frumoasa,adrenalina,niste nervi situatii etc,etc.Viata, nu monotonie si plictis!!Bill Clinton dadea mui si buci la lewinsky de-i sareau capacele si americanii ce au zis??Ma ce (prea)curvar,ma ce nenorocit,ma ce sa-l alegem pe asta presedinte??…nicidecum!!Ma da asta are coaie,are cu ce,sa dea in buci ca-i frumos si bine(nu?)haideti sa-l punem presedinte,ca-i de-al nostru ,,calaret de soi”.Romanu mare crestin stravechi cere de la altii ce el nici cu unghia nu se preocupa sa faca.Vrem politicieni fara minciuni,fara coruptie,numa buni de pus la inchinat dar ei(romanii)majoritatea se ocupa cu hotia,minciuna,(prea)curvia,coruptia,injuratura,invidia si cate si mai cate hibe care ne caracterizeaza dar ne dam adevarati sfinti….Mi-e sila cateodata de ce vad zilnic printre oameni….TOTI suntem virusati de rau,diferenta este ca unii recunosc iar altii(cei mai multi si cei mai rai)se dau curati….= FATARNICIE!

    • altu fără bmw Răspunde

      @Ghiuri dragă, văd că iar ai pictat aici o întreagă epistolă-document. Dar cam degeaba. Nu trebui să-i cauți scuze la dumnealui și nici să explici ce și cum că nu cred că suntem la un proces și nici avocat din oficiu nu ești. Eu din partea mea atât am constatat că în 2017 a mai avut o situație similară când a zburat cu 172 km/h iar acum cu 138 km/h. Cam multicel zic eu, indiferent de motive. Nimeni nu este mai presus de lege. Forate bine a fost sancționat. Dar nu cred că realizează gravitatea situației în care s-a pus singur pentru că dacă dumnealui se erijeaă în gospodarul gospodarilor din țară atunci trebuie să fie exemplu și în respectarea legilor țării. Că se pare aici are ceva probleme. La asemenea viteză dacă se ciocnea cu careva frontal ieșea un accident de toată frumusețea că nici cu lingura nu mai aveai ce culege de pe urma lui. Asta e baiul. Așa că nu-i căuta scuze că sunt țări în care politicianul dacă este prins în asemenea situație în unele cazuri chiar se și demisionează din funcție. Și asta nu numai în Japonia dar chiar și în Europa. Nu că eu aș dori asta că face lucruri faine pe acasă dar toate au o limită. Că văd că din prima pățanie nu a reținut nimic.

      • Gheorghe Răspunde

        …bmw,dacă tu găsești vreo fraza în care eu îl scuz atunci îmi cer scuze,sincer.Te rog sa citești ca de fapt nu sunt de acord cu ce a făcut.Pe mine ma deranjează altceva și tu fiind un om cu scaun la cap poți sa deduci din ceea ce am scris eu(dacă vrei).În rest fiecare face ce vrea…

        • altu fără bmw Răspunde

          …. “Ma da ce va cacati pe voi?Sariti in sus de parca primarul Bolojan ar fi devalizat vreo banca,ar fi condus baut,s-ar fi luat la bataie sau ar fi injurat politistii?!Mai lasati-va unii care vedeti toate hibele altora dar ale voastre le minimizati la zero” ….
          Sunt curios ce făceai de erai în trafic și te trezeai cu aviatorul ăsta terestru. Nu e nici prima și nici a doua oară. Aici e problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.