Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

Invitație la concert. Mica Unire va fi marcată printr-un spectacol deosebit la Ardud

Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea” Ardud, Primăria și Consiliul Local Ardud îi invită pe sătmăreni, marți, 24 ianuarie, de la ora 19.00, în sala de spectacole a casei de cultură pentru a sărbători Unirea Principatelor Române printr-un concert vocal-simfonic susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat ″Dinu Lipatti″ Satu Mare, în colaborare cu Corala Preoțească „Arhanghelii” a Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului.

,,La 164 de ani de la Unirea Principatelor Române se cuvine să cinstim voinţa comună care a făcut posibil acest important pas în devenirea statului naţional unitar român şi să îi onorăm pe cei care prin curajul şi viziunea lor, au înfăptuit dorinţa poporului. Intrarea este liberă!”, anunță organizatorii.

La data de 25 ianuarie, tot la Ardud, va avea loc ceremonie solemnă de semnare a acordului de înfrățire dintre orașul Ardud și orașul Sîngerei, raionul Sîngerei, Republica Moldova și orașul Slănic, județul Prahova, România. Evenimentul va începe de la ora 10.00, în sala de conferințe a Primăriei Ardud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.