Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Managerul Spitalului Județean Satu Mare, primele declarații după protest

Managerul Spitalului Județean Satu Mare, Adrian Marc, a oferit declarații presei după protestul din fața UPU. El a spus că se face anchetă în acest caz și a promis că medicul nu va mai lucra până când nu vor fi concluzii în cazul Ștefaniei, adolescenta moartă la UPU.

Anchetă la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Managerul unității a oferit, joi seară, primele declarații după protestul de la UPU și le-a promis oamenilor că medicul impertinent nu va mai lucra la spital până nu se va ajunge la o concluzie.

,,Vă promit că nu va lucra până nu vom avea o concluzie în acest caz”, a spus managerul spitalului, precizând, totodată, că ”suspendarea unui contract de muncă este considerată neconstituțională”.

El a mai a ținut să menționeze că medicul nu s-a aflat astăzi la serviciu întrucât ”și-a terminat norma pentru luna ianuarie”.

 

11 comentarii

  1. Adi Răspunde

    RUȘINE , DEZGUSTĂTOR, DEMISIA , COMPLICE , DIRECT RASPUNZATOR !

  2. OMERTA Răspunde

    Wow. Și ce se mai liniștesc oamenii cu ieșirile și declarațiile astea! Apoi la final resetăm fata cu Alt+Ctrl+Del și o repornim???? Voi acolo nu vă dați seama cât de jenanți și de penibili puteți fi? Și dacă nu era tărăboiul ăsta dealtfel foarte justificat pe cât pariu că rămâneau totul ca înainte? Deci pe cât pariu?
    Dar tot aștept și de foartă multă vreme ceva despre înfierile internaționale. Știți voi alea care numai e voie și se zvoneau tarife pe #radioșanț între 20 – 50K. Cine era director la DGASPC? Ia ghiciți voi! Că zvonurile astea nu plecară așa de capul lor singure.

  3. H&R Răspunde

    Dikk te fiu, zsiros a szad?

  4. 3.14 Răspunde

    Cu tot respectul dar tu, javra ordinara, trebuia sa dai exemplu si sa iti dai demisia inaintea macelarului. A fost tolerat ani de zile cu toate ca se stia ce fel de om este. Nu stiai? Dar sa iti ridici retributia lunara pt ca nu stii nimic nu a fost o problema, nu? Nu s-a cerut doar demisia criminalului ci si a celorlalti care nu au miscat un deget pt a scapa de jigodia cu diploma de doctor! Conducerea, colegii, toti stiau ce comportamentul lui si nimeni nu a facut nimic deoarece timpul trece, leafa vine, nu? Demisia ta si a tutror din conducere pt ca sunteti toti vinovati! Tu directore esti direct raspunzator pt echipa care reprezinta institutia!

  5. Un om Răspunde

    Îmi pare rău să o spun dar medicina a abdicat de mult…..mai există medici și încă medici buni, dar din păcate medicina a abdicat de mult.

  6. Sigur Răspunde

    Demisia , cu totii! Colcaie institutia de incompetenti, e plin de oameni slabi pregatiti care au platit spaga ptr acele posturi bine platite din banul public. E corupt tot sistemu nu aveti chiar nici un pic de rusine! Locul dumneavoastra e pe lanul de porumb 🤮🤮🤮

  7. Gheorghe Răspunde

    Lumea e pornita rau si din pacate sunt vazuti toti din spital ca niste criminali,lupi rai care trebuie sa-si ia talpasita si sa plece la cules de malai.Venim noi si facem noi tot ce trebuie in spital,ne pricepem noi la toate si daca stim sa curatam sub vite vom sti sa facem operatii si altele ca deh,,alti-s prosti si noi suntem destepti”De ce se marseaza pe ideea,,toti”ca de fapt nu toti sunt incompetenti,nu toti iau mita,nu toti sunt neobrazati.Sunt medici,asistente care isi fac meseria cu pasiune si corestitudine iar aici si in multe locuri sunt batjocoriti ca si eci care chiar sunt incompetenti.Ce ai zice tu daca copilul tau ar fi medic sau asistenta si il cunosti ca este de treaba si isi face munca pentru om cu devotament,ce ai zice daca ar fi jignit si batjocorit de niste indivizi care s-au pornit la revolutie impotriva unei institutii??Pe undeva este normala aceasta explozie impotriva institutiei pentru ca oamenii si-au pierdut INCREDEREA in TOATE institutiile din romanistan deoarece in fruntea lor sunt alesi oameni incompetenti pe criterii politice,oameni aserviti partidului nu oameni in slujba cetateanului.Malai mare johanis asta-i Romania normala,romania educata??!!!

  8. Pista Răspunde

    INCA MAI FACETI CERCETARI, DUPA ATATEA CAZURI SI ATATA TIMP? SI PE URMA? CONTINUATI CONFORM NARAVULUI?

  9. logica Răspunde

    Daca ar avea onoare dl. Manager și-ar da demisia.

    • Dr. Who Răspunde

      Am avut de-a face cu dânsul când era director la DGASPC, deci de mulți ani. Atunci a promis ceva dar a făcut exact invers. Nu dau o ceapă degerată pe cuvântul lui. A mințit că nici nu a clipit între timp. Știe el de celebrul proces penal la care fac aluzie. După aia repede s-a dat de tot la fund, fără funcții, fără nimic în public ani buni. Va demisiona dacă cei care l-au înfipt acolo îi voi cere. Noi simpli cetățeni acum din păcate răcim gura degeaba.

  10. Anna Răspunde

    Managerul și așa numitul “Doctor” trebuie să – și dea imediat demisia. Un Manager trebuie să aibă cunoștințe de ce se întâmplă în jurul lui, dacă nu-l interesează și nu se ocupă să facă ordine, nu are ce căuta în funcția lui. Iar așa numitul “Doctor” să fie dat afară imediat. Dacă vrea să lucreze în viitor să înceapă ca infirmier (dar nici acolo nu aș avea încredere în el).
    Eu locuiesc în Germania și dau mai departe cunoștințelor mele cele petrecute . Nu e posibil și acceptabil ca în medicina modernă, în ziua de azi să se întâmple așa ceva.
    Îmi pare foarte rău și sufer împreună cu familia fetiței decedate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.