Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. O adolescentă a murit la UPU Satu Mare! Abia împlinise vârsta de 15 ani

O adolescentă a murit, azi noapte, la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Satu Mare. Potrivit primelor informații, fata a fost bolnavă, a avut probleme la plămâni iar azi nopate ar fi suferit un stop-cardiorespirator iar medicii nu au mai putut să o salveze. 

Ștefania R. împlinise recent vârsta de 15 ani și era mereu cu zâmbetul pe buze, spun apropiații. Cei ce au cunoscut-o deplâng trecerea prematură în neființă a tinerei.

Familia și cunoscuții fetei au postat zeci de mesaje pe rețelele de socializare prin care își arată regretul profund față de moartea adolescentei.

„Am fi vrut sa ramai în mijlocul nostru dar Dumnezeu a avut un alt plan.
Am fi vrut sa cânți alături de noi, la sfârșitul clasei a 8 a dar de azi vei canta în ceruri. 
Am fi vrut sa mai povestim, să facem ghidușii, să facem poze, sa mergem un excursii dar de azi tu ne privești de Sus !
Rămas bun draga noastră colega și eleva Stefania Racz, este greu sa înțelegem ce s-a întâmplat, ne e greu sa vedem de azi banca ta goala!
Vei rămâne mereu în sufletul și amintirea noastră!!
Te vom iubi mereu!!
Bunul Dumnezeu sa te odihnească în pace!!”, este unul dintre mesaje.
Reporterii PortalSM au contactat Spitalul Județean pentru a afla detalii despre nefericitul incident, însă, deocamdată, nu a fost furnizată nicio informație.

11 comentarii

  1. Milițianul Răspunde

    Așteptăm niște demisii…..

  2. Satmarean Răspunde

    Doamne ! Ce neputinciosi suntem inaintea sortii! Intreaga compasiune familiei .

  3. Doar atât... Răspunde

    In primul rand Dumnezeu să o ierte.
    In al doilea rând este că trebuie căutați vinovații. Care după părerea mea sunt mass-media, doctorii și părinții care au susținut și promovat vaccinarea anti-covid.
    Tromboembolismul pulmonar( dacă mai țin minte bine denumirea bolii) este unul din efectele adverse frecvente ale vaccinului anti covid. Și inclusiv infarctul (stop cardio respirator) face parte din lista foarte lunga cu efecte adverse foarte frecvente ale vaccinurilor covid, indiferent de fabricant.
    Sponsorizatii big Pharma sa tacă că deja exista prea multe dovezi că de exemplu agenția europeană a medicamentului, insp-ul și alte instituții de sănătate publică incep să recunoască efectele acestor vaccinuri pe lângă faptul că toți avem cunoscuți care vaccinați, incep sa aiba probleme de sănătate.
    Îmi susțin pledoaria că săracă fetița era vaccinata ( din păcate cu acordul părinților) deoarece nu există ( din câte știu) decese cauzate de aceasta boala la o persoana tânără și cunoscuta că fiind sănătoasă cu nici o săptămână înainte.
    P.S.: Dumnezeu sa îl ierte și pe jurnalistul din Carei care se pare că a făcut tot infarct. Aceeași cauză și în cazul lui.

  4. Cetateanul Răspunde

    Mai Geologu lui pește prăjit.
    Toată România o așteaptă pe mă-ta,știi pentru ce?
    Și tu ești cu șpăgari de medici?
    Cancerul și buba neagră să te mănânce.
    Să mori și tu în cele mai grele chinuri.

    • ... Răspunde

      Cred ca te-a mancat mai degraba pe tine cancerul

      • ... Răspunde

        Eu un lucru știu cert. Nu e scris de mine. Cineva de la redacție sau cineva care vede adresa de IP se distrează ca un copil prost dacă nu tembel. Vă bucurați că ați scăpat de la psihiatriei și pe deasupra aveți și net gratuit??? Jalnici mai sunteți.

        • ... Răspunde

          Iarăși m-am îmbătat cu insulina

          • ...

            Nu, iarăși vrei să mă imiți. Dar ca să vezi în afară de inepții imposibile nu ești în stare să prezinți nici măcar un argument. Ce ar fi să te rezumi la ceva de nivelul tău? De exemplu la Apaserv să umbli cu vidanja?

  5. ...fals Răspunde

    @…
    Mie nu-mi trebuie vidanjă. Gura mea o folosesc ca vidanjă. După ce aspir cel puțin 20 fose septice în gura mea împuțită, împroșc pe net peste totă lumea conținutul fosei.

    • ... Răspunde

      Că exact de grija ta moare omul? Te crezi prea important. Fă rost de un nick al tău așa pe persoană fizică și scrie exact ce dorești. Dar nu posta elucubrațiile tale sub numele altora. Cine a avut familia a aflat asta în perioada celor 7 ani de acasă. La tine și asta e cam lipsă. Dar repet, puțin îmi pasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.