Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

O asistentă medicală, mamă a doi copii este femeia omorâtă de un șofer beat în Țara Oașului

Rodica Pal, o asistentă medicală din județul Satu Mare, mamă a doi copii, este victima ucisă, duminică seara, de un șofer beat în localitatea Vama. Femeia a fost apreciată atât pentru profesionalism, cât și pentru comportamentul pe care îl avea față de cei din jurul ei.

Polițiștii explică cum s-a petrecut teribilul accident:

La data de 22 ianuarie, în jurul orei 19.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, pe Drumul Național 19, în localitatea Vama.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto, în persoana unui bărbat de 35 de ani, din localitatea Vama, în timp ce se afla angajat în depășirea unei coloane de autovehicule pe sensul de mers Orașu Nou-Negrești-Oaș, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către o femeie de 45 de ani, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi la ieșirea de pe podețul de acces al unui imobil, fără a se asigura corespunzător.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul femeii de 45 de ani.

Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

23 comentarii

  1. Ana Răspunde

    Daca am avea si noi politisti in Negresti care sa patruleze si sa verifice mai intens traficul poate nu se intampla tragedia asta.

  2. altu fără bmw Răspunde

    @Ana, e greu. Că vezi majoritatea sunt plecați acum afară și vor veni iar buluc-grămadă de Paști. Interesant este că majoritatea reușește să circule mult mai civilizat unde lucrează dar cum de intră în țară brusc uită codul rutier! Aici nu e problemă de poliție rutieră în primul rând ci de educația generală de acasă a celui care face așa ceva. Așa ceva nu se face!!! Totuși 1,10 mg/l în aerul expirat înseamnă beat mangă!!!! Și dacă femeia vroia să iasă cu spatele sigur nu avea viteză deci cel care a intrat în ea mai mult ca sigur zbura pe șosea. Că din cum arată mașina în cauză cam asta rezultă. Conform codului rutier ea e de vină că nu s-a asigurat dar totuși …… Dacă mergi regulamentar poți evita sau limita efectele unei astfel de tamponări. Dar dacă decolezi nu se mai poate face nimic.

  3. Ana Răspunde

    Ai dreptate” altu fara bmw” dar si lipsa politiei pe drumurile publice si in mod special pe drumurile laturalnice pe unde circula multi cu masini si scutere fara sa detina permis sau bauti duce la astfel de evenimente.

    • altu fără bmw Răspunde

      Și asta-i corect. Când e groasă treaba repede fac acțiuni, trag o tură de amenzi după care revin la ce au făcut (de fapt nu au făcut) înainte.

  4. RUȘINE POLIȚIEI ROMÂNE Răspunde

    Unde draci îs imbecilii de milițieni pensionari speciali la 45 de ani..nu emite IPJ ul comunicat că au fost efectuate controale pentru prevenirea accidentelor..oligofrenii dracului..din cauza unor inconștienți ce se urca la volan beți mor oameni nevinovați..să vă fie pătat viitorul cu sângele celor morți pe șosele..nulități în uniformă..excremente ce sunteți..

  5. claudiu Răspunde

    Rusine sa ti fie tie si redactiei ca permite un astfel de limbaj oligofrenic si vulgar! Interesant e faptul ca in vestul Europei nu Politia e de vina pentru accidente ci doar cei care le produc! La noi totdeauna e de vina Politia,Locala sau nationala pentru orice…Pacat de oamenii de bun simt si educati ca sunt facuti de rusine de aceste creaturi nefericite !

  6. Ghio Răspunde

    In Negresti ajunge numa sa respiri aerul si te faci manga .acolo toti circula beti .

  7. Vasile Răspunde

    De victimă nu ziceți nimic ? Dacă aceasta se asigura corect sau respecta regulile de circulație ,în sensul că nu avea voie să iasă cu spatele din curte nu se întâmpla această tragedie.Sigur nu sunt de acord cu șoferii beți la volan.

  8. Vasile Răspunde

    Și mai vreau să adaug ceva! Foarte mulți șoferi din zona Negrești și-au luat permisele in străinătate,iar majoritatea dintre ei conduc după ureche,au mașini puternice pe care nu sunt capabili să le controleze.

    • Gheorghe Răspunde

      Vasile bine ai spus.Daca faci depășiri greșite,dacă nu dai prioritate,nu respecți regulile de circulație,etc,etc doar politia este vinovata după neuronul unora.Daca sunt în trafic și dau amenzi iar este bai,nicicum nu-i bine.Fiecare facem depășiri și uneori ca să putem depăși avem viteza peste limita legala,pe o porțiune de drum.Daca în momentul acela cineva iese din curte de pe un pod CU SPATELE și i-ți apare in față pățești exact la fel și nu ai nici o reacție.A fost o intamplare nefericita pentru sărmana femeie.Din păcate asa-i în viață,unii greșesc o data grav și plătesc pe loc.Betivului ar trebui sa i se retragă dreptul de a conduce auto forever….

  9. Petru Răspunde

    Nimeni nu sesizeaza ca soferita a iesit cu spatele in drumul national fara sa se asigure.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Așa este dar dacă tu mergi (berat mangă)m pe drumul național, știi că ai prioritate și vezi duduia că face manevra asta riscantă tu ai tot dreptul să intri în ea și să o omori? Tu sesizezi acest aspect. Fii sigur că mergea cu viteză f.f. mare, mult peste 50 la oră tipul. Că altfel nu se întâmpla ceea ce s-a întâmplat. Se ciocneau/tamponau și atât!

      • satmarean Răspunde

        Ba, esti prost? Pai daca mergi pe un drum cu prioritate, ce faci? Dai prioritate la smecheri, sau mergi linistit pe drumul tau? Daca nu avea alcolemie scapa si avea si daune de primit.

  10. Vasile Răspunde

    Eu aș vota cu două mâini o lege prin care să se interzică dreptul de a conduce pe drumurile publice,a celor care sunt implicați în accidente rutiere soldate cu victime indiferent dacă sunt vinovați sau nu de producerea accidentului dar a consumat alcool.In cazul de față dacă acesta nu era biat cu siguranță putea să evite această tragedie,din păcate acesta prin faptul că sa urcat băut la volan a distrus liniștea atât a familiei victimei cât și pe a lui.

  11. Mih Răspunde

    Din comentariile de aici inafara de Gheorghe si Petru,toti sunteti niste navetisti..

    • Mih Răspunde

      Asta în frunte cu mine. Dureros este că șoferul a și fost eliberat că se consideră că nu este pericol social! Mai e puțin și va fi dat exemplu?

      • satmarean Răspunde

        Pai bai desteptilor, daca eu i-l fac carne de mici pe unul care doarme pe mijlocul drumului sunt criminal?

        • bigbrother Răspunde

          Nu că se consideră că ai salvat economia țării de la cheltuieli. Bineînțeles că ești criminal! Că doar din cauza faptului că ai trecut cu mașina peste el a murit! Apoi că ăla o fi un bețiv ordinar sau unul la care i s-a făcut rău e altă discuție! 😲😵😥

  12. Joe Răspunde

    Mi frica… isi recunoaste fapta, primesti 7-10 ani, iti trimit o carte, buna purtare, faci 1/2 din pedeapsa, in 3 ani esti afara! Daca ai avea 3 copii, sau doi, si nu poti sa le raspunzi la simpla intrebare, unde îi mami?! Cum reactionezi?! In cap ii dai , sigur! Acuma poti sa conduci Numa cu viteza, sa vada lumea 10-20000€ , tu poti. De unde ai ajuns sa conduci un q5 s package?! Dupa ce criterii?! Tu neavand un loc de munca, te sustin parintii, esti numa plecat, apari la “aparate” , si esti baut nevinovat… pacat de tine.. si de averea ta! De tine o sa ne fie dor.

  13. Joe Răspunde

    Si lãsat in libertate. ??? Ce zici?! Poi, fara venit, nu ai produs nimic, absolut nimic, acuzi o asistenta, de neglijentã, ca tu ai baut?! Care e limita in localitate?! 25 km pe ora in localitate?! Nu!! 250 pe drum drept. Is sigur ca o iesit in strada cu 150km/h, si asta baut avea 25km/h… oare femeia asta s-a gandit ca Nu mai e tren?! Sau intentionat se uita dupa soferi bauti?! Hmm

  14. Joe Răspunde

    O dat spaga la Negresti da nu o ajuns, la sm e maruntis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.