Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

O sătmăreancă a ajuns pe mâna polițiștilor după ce a furat un telefon mobil

La data de 10 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei-Biroul de Investigații Criminale, au fost sesizați de către un bărbat de 49 de ani, din Carei, despre faptul că, în cursul zilei de 8 ianuarie, o persoană necunoscută i-ar fi sustras un telefon mobil.

În urma verificărilor efectuate și a desfășurării activităților informativ-operative, polițiștii careieni au identificat persoana care ar fi comis fapta, fiind vorba despre o femeie de 48 de ani, domiciliată în aceeași localitate. Prejudiciul cauzat a fost restituit în totalitate persoanei vătămate.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Crina Răspunde

    Știre cam incompleta ,menita sa huleasca doar femeia sa o umilească si bătută, agresata sexual ,de cei 6 barbati in viile din Carei asa zis cinstiți ,unul a invitat-o la un pahar de vin și erau 6 barbati gata de pus pe fapte batjocurii ,agresato toti 6 , politia știe cine cei 6 gunoaie de barbati care se lauda cu fapta lor ,si inca tot ei merita laudati pt fapta asa ceva numai la noi .
    Sper ca I a amendat politia nu trăim în evul mediu sa nu plătească pt agresiuni ,lipsire de libertate ,tentativa de omor au batuto toți se știe ca tot la case mari sunt oameni mai bagabonti ,huligani și agresori .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.