Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Primăria Satu Mare: Din 4 ianuarie începe eliberarea abonamentelor de parcare

Primăria Municipiului Satu Mare prin Administratia Domeniului Public anunță că eliberarea abonamentelor de parcare pentru anul 2023 va începe 4 ianuarie 2023 la casieriile A.D.P. – cu respectarea prevederilor HG 1130/22.10.2021 privind accesul în instituțiile publice, – astfel:

  • la casieria situată în incinta Centrului Comercial Someșul (etaj IV) de luni până vineri între orele 9:00-17:30 pentru persoanele care doresc să achiziționeze Abonament tip Fizic, Abonament tip Juridic, Abonament tip Purtător, Abonament tip Verde, Abonament TAXI;
  • online folosind aplicatia TPARK pentru persoanele care doresc să achiziționeze Abonament tip Fizic, Abonament tip Juridic.
  • la casieria situată pe str. Prahova nr.18 (Piața Someș) de luni până vineri între orele 8:00-17:30 pentru persoanele care doresc prelungirea rezervării locurilor de parcare la reședință
  • online pe adresa https://parcari.adpsm.ro/ pentru persoanele care doresc prelungirea rezervării locurilor de parcare la reședință. Prelungirea rezervării se va face DOAR până în 31 ianuarie 2023.

În cursul lunii ianuarie NU se preiau cereri noi pentru rezervarea de locuri de parcare.

De asemenea, precizăm că în luna ianuarie pe fiecare adresă de resedință se prelungeste doar un singur loc de parcare, urmând ca în luna februarie solicitanţii care nu au niciun loc de parcare să poată aplica pentru rezervarea unui loc.

Începând cu 1 martie 2023, în limita locurilor rămase disponibile, solicitanţii care deţin deja un loc de parcare şi au în proprietate sau sunt utilizatorii mai multor autovehicule vor mai putea rezerva şi alte locuri.

Tarifele pentru abonamentele de parcare precum și pentru rezervarea de loc de parcare au rămas aceleași.

8 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Azi dimineata SURPRIZA !! NU mergea ,, sistemu…..terasa din fata birourilor plina de oameni !!
    TRAIM IN ROMANIA !! si asta ni se reaminteste in fiecare zi !!

  2. online Răspunde

    eu am rezervat acum online in cateva minute. Trebuie sa ai scanat CI si Talon. E foarte usor

    • x-ulescu Răspunde

      Da si eu am aplicat online ,dupa ce am citit articolu ,dar acolo la ,,parcari” nu a spus nimeni ca exista si posibilitatea asta.acum sunt curios cat de repede confirma ,rezervarea

    • x-ulescu Răspunde

      !@@@###$$$%%@@** asa am vazut ca se titreaza injuraturile la TV….
      Deci m-am inscris cu CI si talon …OK …am primit a doua zi o trimitere la casierie….buuunn , incerc sa platesc on-line BINEINTELES CA NU MERGE !!! merg la banca ..o doamna de acolo spune ca nici ea nu a reusit sa plateasca … daca era un numar de cont se putea plati prin banca dar NU ESTE … Ma duc la piata Somes …= un milion de oameni nervosi ,fara numar de ordine imbulzeala !!!!!!!! EU ,, destept ..ma duc la mag Somesu sa platesc ….stiu ca pentru rezervare nu se poate daca nu esti domn de zona B…dar ( gandesc eu ) e un singur ADP….in oras deci sa platesc se poate ……bineinteles ca NU SE POATE …..numa la piata Somes pt.muritorii de rand…..OK …oras in asteptare …!!!###^^^&&&!!!####@@@@****

      • Nasi Lemak Răspunde

        Deci domnul de mai de sus a reusit sa isi prelungeasca rezervarea, iar dumneavoastra ati esuat, dar oarecum tot vina “orasului in asteptare” este. Vreau sa va linistesc ca nu ati pierdut nimic la Somesul, am fost astazi sa platesc si am asteptat 2 ore, va dati seama cat aveam de asteptat daca va acceptau si pe cei ca dumneavoastra, cu prelungiri ?

        • Ayam Goreng Răspunde

          La anul și tu poți fi în situația dată. De ce te bucuri dacă celălalt are un necaz? Îți umflă ficatul? Aceste servicii sunt pentru a ne ajuta nu pentru a ne încurca și mai mult. Ca să nu povestesc că nici acum nu pricep de ce plătim pentru parcare. Mai ales că pentru acele dungi albe trasate și nepăzite nu primim mai nimic la schimb (plătim și impozit pe mașină) iar banii nu puțini încasați intră în contul ADP și care nu se transformă în alte locuri de parcare ci se duce la piețe care aparțin tot de ADP. Aș înțelege că se fac investiții acolo dar de mai bine de 10 ani nici un leu nu s-a întors la investiții în parcări. Să nu spui că s-au asfaltat și amenajat parcările dintre blocuri pentru că acele lucrări s-au făcut de la alte venituri de la buget și nu din cele încasate pe parcări prin sistemul Telpark!

          • x-ulescu

            Firma cara a incasat banii e din baia mare ( on line )

  3. x-ulescu Răspunde

    am platit on-line….musai sa ai aplicatia ,,agreata ..de firma care administreaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.