Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Probleme la un mall frecventat de mii de sătmăreni. Restaurante închise de OPC

Probleme la mall-ul Iulius din Cluj-Napoca, centru comercial frecventat de mii de sătmăreni. Mai multe restaurante au fost închise de inspectorii de la Protecția Consumatorilor.

Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Sebastian Hotca, a anunțat măsuri dure luate față de mai multe fast-food-uri de la Iulius Mall Cluj, unde au fost descoperite mai multe nereguli, inclusiv gândaci sau produse expirate, informează cluj24.ro.

,,În cadrul acțiunii de control desfășurată ieri după-amiaza, 11.01.2023, in zona de food de la Iulius Mall din Cluj Napoca au fost descoperite aceleași abateri pe care comisariii din ANPC din Cluj le-au constatat și in urma cu doar o luna (gândaci, coșuri de gunoi și tomberoane fără capac langă zona de preparare, vitrine ruginite, produse expirate etc.

Pornind de la operatori economici din rețele internaționale pana la cei naționali, aceștia manifesta o lipsa totala de respect fata de consumatori, motiv pentru care s-a dispus oprirea temporara a prestării de servicii, iar in cazul celor cu abateri repetate s-a propus închiderea pe o perioada de 6 luni”, a spus vicepreședintele ANPC.

2 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Si la ce ne ajuta daca nu se da numele, sau trebuie sa mergem pana acolo sa vedem cu ochii nostrii? Aceste firme de fast-food sunt prezente si in alte mall-uri din tara dar asta nu intereseaza pe nimeni. Vai de capul consumatorului roman ……

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Te poti uita pe smartfonu de pe care tocmai ai scris, si vezi ce firme sunt si acolo si in SM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.