Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Ardud: Un consilier a făcut scandal la primărie. A înjurat și amenințat până a venit poliția

Scandal la Primăria orașului Ardud. Un consilier local a pătruns într-unul dintre birourile instituției și a început să îi amenințe și să îi înjure pe funcționari aflați în încăpere. Totul s-a petrecut la sfârșitul anului trecut și a pornit de la faptul că respectivul consilier a vrut să treacă cu vederea datoriile asistaților social din localitate. Reprezentanții Primăriei Ardud au reacționat în acest caz.

Poziția oficială a Primăriei Ardud cu referire la incidentele petrecute la finalul anului 2022:

,,Având în vedere informațiile apărute în mediul online cu privire la faptele de natură penală ale dlui consilier local Melnic Ștefan, în relația cu funcționari publici din Primăria Ardud, confirmăm cu regret incidentul.

Conform sesizării înregistrate cu numărul 224/09.01.2023, în contextul procesului de distribuire a sumelor aferente ajutorului de încălzire, dl consilier local Melnic Ștefan a pătruns abuziv, două zile consecutiv, în biroul cu regim special Taxe și Impozite, birou unde este STRICT INTERZIS accesul persoanelor neautorizate, proferând amenințări și injurii la adresa funcționarilor din birou și refuzând să părăsească spațiul la cererea personalului și a polițiștilor locali.

Dl consilier a solicitat funcționarilor publici să încalce legea, adică să treacă cu vederea datoriile asistaților sociali, astfel ca aceștia să nu își achite impozitele și amenzile datorate statului. Situația a degenerat, dl Melnic ajungând să instige la violență mulțimea nemulțumită împotriva angajaților din birou, motiv pentru care a fost apelat numărul de urgență 112, în ambele zile.

Dl consilier local Melnic Ștefan nu se află la prima abatere de acest gen, acesta considerând că poziția de consilier local îi dă drepturi deasupra legilor țării. În repetate rânduri, acesta se erijează în reprezentant al celor care vor să eludeze legea și să obțină diverse avantaje necuvenite, se prezintă în primărie și abuzează de calitatea sa, căutând să influențeze funcționarii publici în vederea soluționării unor probleme într-un fel sau altul, apelând la agresivitate verbală, amenințări și jigniri atunci când aceștia respectă litera legii și nu se conformează cererilor aberante ale dânsului.

S-a tolerat nepermis de mult atitudinea dlui consilier local Melnic Ștefan, iar acum comportamentul acestuia la adresa personalului din Primăria Ardud capătă valențe periculoase.

Primăria Ardud susține demersurile legale, sub forma plângerilor penale, inițiate de către personalul instituției la adresa respectivului consilier local și condamnă vehement abuzul, actele de intimidare și amenințare. De asemenea, primăria Ardud a inițiat acțiuni pe cale legală, instituția a făcut plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare și a luat măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se repete.

Înregistrările video, rapoartele de constatare ale Poliției Locale Ardud și alte documente solicitate se vor pune la dispoziția organelor de anchetă și avem încredere că instituțiile abilitate vor lua măsurile legale care se impun”.

Un comentariu

  1. .... Răspunde

    Este o încercare penibila de compromiterea a primarului Ovidiu Duma. Pentru ca nu sta capra la deputatul Adrian Cozma, acesta a dat ordin pe unitate sa fie compromis Duma. Analfabetul Puiu Melnic știe a Ovidiu Duma va trece la PSD și el va ajunge astfel la lada de gunoi. Asa ca este marioneta perfecta în mâinile lingaului Ciprian Bretan, care a primit misiunea sa-l facă pe Duma. Dealtfel, lingaul Ciprian Bretan și secretarul orașului, care sunt prieteni de 15 de ani și care au împărțit multe șpăgi, l-au reclamat pe Ovidiu Duma la ANI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.