Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, în fața protestatarilor! A fost huiduită

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Rodica Lohan, a ieșit în fața protestatarilor. Aceasta a spus că se fac demersuri pentru a se face lumină în cazul Ștefaniei, urmând ca rezultatele să fie făcute public. 

Oamenii de la fața locului au fost nemulțumiți de răspunsurile oferite de purtătorul de cuvânt și au huiduit-o pe aceasta. Întrebată fiind de reporterul PortalSM dacă medicul și-a luat concediu, ea a spus că nu deține această informație.

Aceasta a mai spus că într-o societate democratică, problemele se rezolvă după anumite legi, nu după bunul plac al fiecăruia.

PortalSM a transmis LIVE de la fața locului:

Citește și:

5 comentarii

  1. OMERTA Răspunde

    Cu acest show doamna #cărătoare de vorbe de la Măcelarul SRL a demonstrat că și ea este depășită de situație. Măcar experimentează și ea ce este când simți frica generată de activitatea neprofesionistă. Cam asta este nivelul de profesionalism din păcate, asta cu foarte rare excepții. S-a creat o situație și de asta nu oamenii revoltați sunt de vină. Ei doar reacționează și cer doar să se respecte un drept elementar garantat prin Constituție! Spitalul este de vină. Pun pariu pe cât vreți că dacă nu se inflamau oamenii se punea batista pe țambal iar? Pentru că au mai fost cazuri grave și nici nu s-a șușotit despre ele, nu a transpirat nici un gram de informație în spațiul public. Pentru OMERTA asta tot oamenii de rând sunt de vină? De ce credeți de ce avem cifre așa proaste la sănătate în județ? Pentru că oamenii amână cât pot să meargă la doctor. Că vedeți ce se întâmplă.

  2. Ushuaïa Răspunde

    Săraca femeie! Am urmărit live-ul și am asistat la un limbaj deosebit de josnic și jignitor din partea unor protestatari la adresa purtatorului de cuvânt. Au tot cerut-o sa vină la vorbitor, iar când a venit, nu au lăsat-o să vorbească.

    • OMERTA Răspunde

      Pentru că la ce prostie monumentală au făcut acolo totul este tardiv. Dacă ție îți omorau fata tu ce făceai? Aplaudai? Nu cred. Dar văd că omerta a funcționat din plin între cadrele medicale. Că de aia s-a ajuns aici. Fiecare a acoperit pe celălalt. Oare de Hyppocrate s-a auzit pe la ei? Că nu așa arată. Iar purtătoarea de vorbe, nu te supăra, dar e cam ce găsești la piețe la tarabe. Jalnică prestanță de țață, chofă din piață cu care te târguiești.

  3. pORODICA Răspunde

    Am avut ocazia sa o cunosc sa o ascult, daca doamna e purtatoarea de cuvant a unei institutii ca SJ , nu ma mir ce se intampla acolo. Vai de capul nostru. Pana nu vom scoate politica de bordel si numirile politice in afara legii vom trage din greu din cauza incompetentei care ne conduce.

  4. unubun Răspunde

    Bine punctat, din pacate asa e peste tot , nu numai la Spital ci in toate institutiile Statului. Se promoveaza prostia , spaga si numiri in functii nu pe merit ci pe nepotism, bani si curvarie, si asta se poate spune cu lejeritate, dar din pacate noi tot zicem, lumea se plange, nu face nimeni nimic, noi astia mici (“sclavii”) ramanem cu offurile noastre, cu salariile noastre astea mici care le cheltuiesti in 2 zile pe rate, facturi si impozite si tragem cat putem, dar nu stiu pana cand, asta e intrebarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.